Viemärin sukitus

Viemäriremontti rakenteita rikkomatta

Teemme viemäriremontit sukittamalla omakotitaloihin, rivitaloihin ja pieniin kerrostaloihin. Meiltä onnistuvat myös pienet ja osittaiset viemärisaneeraukset!

Sukitusmenetelmä

Epoksilla kyllästetty huopasukka asennetaan puhdistettuun viemäriputkeen paineilmalla. Sukka kovettuu muutamassa tunnissa muoviputkeksi.

Huopasukka viemäriin asennettuna

Perinteiseen viemäriremonttiin verrattuna sukitusmenetelmä on huomattavasti nopeampi, meluttomampi ja edullisempi tapa hoitaa kuntoon talon vanhat viemäriputket. Sukitusmenetelmä on myös pölytön – talossa voi asua remontin ajan. Sukitus kestää talosta riippuen 3-5 työpäivää.

  • Voit asua kotona koko remontin ajan
  • Remontti on ohi lyhyessä ajassa, omakotitalon viemäreiden sukitus kestää noin 3 – 5 työpäivää
  • Viemärin sukitusremontista aiheutuu huomattavasti vähemmän melua ja muita asumishaittoja kuin perinteisessä viemärisaneerauksessa
  • Sukittamalla toteutettu viemäriremontti on  puolet halvempi kuin perinteinen viemärisaneeraus, saat remontille kiinteän kokonaishinnan jo tarjousvaiheessa.

Sukitus on ajankohtaista 1970-luvulla rakennettuihin ja sitä vanhempiin taloihin, joissa on vielä alkuperäiset viemäriputket. Putkiston kunto kannattaa selvittää ennen kuin on liian myöhäistä. Jos viemäriputkisto menee niin huonoon kuntoon ettei sukitus enää onnistu, tulee remontista huomattavasti kalliimpi.

Viemärin sukitus
Viemärin sukitus kannattaa tehdä, ennen kuin on liian myöhäistä

Tekniikka on kehitetty 1970-luvun alussa käytettäväksi viemäreiden ja putkistojen korjauksessa. Se soveltuu yhtä hyvin käytettäväksi muovi-, valurauta-, betoni- kuin saviputkienkin saneeraukseen. Tekniikkaa hyödynnetään lähes kaikkialla maailmassa.

Sukitus on itsestään kantava ja yli 50 vuotta kestävä!

Lataa opas viemärisukituksesta


Lataa opas

Viemärisukituksen hinta

Viemäreiden sukittaminen maksaa omakotitaloissa tyypillisesti 8000 – 15000 €. Hinnanmuodostukseen vaikuttavat ensisijaisesti viemäripisteiden määrä ja putkiston kokonaispituus.

Teemme myös osasukituksia – kannattaa pyytää tarjous!

Työstä saa kotitalousvähennystä. Vuonna 2020 kotitalousvähennystä voi saada max. 2250 €/henkilö. Vähennyksen osuus on 40 % työn osuudesta.

 

Maksuton viemäriputkiston kuntokartoitus

Viemäriputkien kuntoa on lähes mahdotonta arvioida ilman viemärikuvausta. Viemäriputken kuntokartoituksessa järkevin tapa on pyytää apuun ammattilainen, joka kuvaa viemäriputket asiaankuuluvalla laitteistolla. Kuvaus toteutetaan kameralla varustetulla kaapelilla, joka kuvaa viemäriputket.

Kartoituksessa tarkistamme putkiston kunnon ja annamme oman arviomme korjaustarpeesta sekä tarvittaessa sukituksen hintatarjouksen.

Viemärikuvaus tehdään kameralla varustetulla kaapelilla

Viemärikuvaus kannattaa tehdä hyvissä ajoin, jotta vältytään ikäviltä yllätyksiltä. Viemärikuvaus ei velvoita sukituksen tai putkiremontin tilaamiseen. Tilaa meidät toteuttamaan maksuton viemäriputkiston kuntokartoitus!

Tilaa maksuton kuntokartoitus

Muut viemärityöt

Viemäreiden puhdistukset ja viemärihuoltotyöt järjestyvät toimestamme vaivattomasti ja kilpailukykyiseen hintaan.

Lataa opas viemärin sukituksesta

Perinteiseen viemäriremonttiin verrattuna sukitusmenetelmä on huomattavasti nopeampi, meluttomampi ja edullisempi tapa hoitaa kuntoon talon vanhat viemäriputket.