Huoletonta asumista kesään käyttövesi- ja lämpöverkko­remontilla!

Uudistamalla kotisi lämpöverkon ja käyttövesiputket nostat asumisen laatua ja luotettavuutta, sekä viet turhat asumisen huolet pois.

Kesäkampanja:

Robotti-pölynimuri kaupan päälle tarjouksen kampanja-aikana pyytäneille!

Alkukesän kampanja-aikana tarjoamme käyttövesi- ja lämpöverkkoremontista tarjouksen pyytäneille kaupan päälle Roomba robottipölynimurin!

Kampanja-aika 16.5.-16.6.2022

Lämpöverkkoremontti

Turvaa, lämpöä ja luotettavuutta asumiseen

Yhä useamman suomalaisen kodin käyttövesiputkisto tai lämpöverkko tarvitsee pikaista uudistamista, jotta koti pysyisi lämpimänä, kunnossa ja terveenä. Patteriremontti kannattaa tehdä hyvissä ajoin, sillä vanhojen lämmitysputkien tekninen käyttöikä on arviolta 30–40 vuotta. Vanhat metalliset lämmitysputket ovat alttiina ruostumiselle, ja lämmitysveden korkea lämpötila lisää putkien rasitusta entisestään.

Kun kodin lämpöverkkoremontti eli patteriremontti tehdään ajoissa, vältytään vanhan lämmitysputken rikkoutumiselta ja vakavalta vesivuodolta. Vakuutusyhtiöt eivät välttämättä korvaa ollenkaan putkiston vuotamisesta tai rikkoutumisesta aiheutuvia vahinkoja, koska putkiston käyttöikä tulee jossain vaiheessa tiensä päähän ja niiden rikkoutuminen on ollut odotettavissa.

Putkiremontti

Yksi omakotitalon tärkeimmistä remonteista

Kotimaan talokanta ikääntyy ja käyttövesiputkien uusiminen on entistäkin tärkeämpi toimenpide, joka pitää omakotitalon kunnossa ja terveenä.

Kodin putkiremontti kannattaa tehdä ajoissa, sillä käyttövesiputkien ikä on arviolta 25–30 vuotta. Käyttövesiputken rikkoutuminen on yleinen vesivahingon aiheuttaja suomalaisissa omakotitaloissa. Putkiremontti onkin yksi omakotitalon tärkeimmistä remonteista.

Kun kodin putkiremontti eli käyttövesiputkiremontti hoidetaan ajallaan, se vähentää oleellisesti kosteusvahinkoriskiä ja säästää mahdollisilta vesivahingon aiheuttamilta suuriltakin kustannuksilta.

Vakuutusyhtiöt eivät välttämättä korvaa putkiston rikkoutumisesta aiheutuneita vahinkoja, koska putkiston käyttöikä vain loppuu ja vahingot ovat olleet odotettavissa.

Hyödynnä kampanjaetu ja varaa maksuton kartoitus nyt – asiantuntijamme kartoittaa kotinne käyttövesi- ja lämpöverkkoputkiston kunnon sekä antaa tarjouksen remontista

Mikäli kartoituksessa ilmee, ettei remontointi ole vielä ajankohtaista, emme anna tarjousta – hyvää ei ole syytä korjata. 🙂

Kodin putkiremontti ja vesikalusteiden uusiminen kannattaa tehdä samalla kertaa

Kodin putkiremontti kannattaa toteuttaa niin, että remontin yhteydessä päivitetään myös, hanat, suihkut, wc-istuimet, pyyhekuivaimet ja altaat edustamaan tämän päivän mukavuuksia ja energiansäästöä. Samalla keittiö, vessat ja kylpyhuone saavat uuden siistimmän ilmeen ja toimivuuden.

Vanhoissa hanoissa, suihkuissa ja wc-istuimissa voi olla vikoja, jotka lisäävät vuotoriskiä ja voivat vuotaessaan kuluttaa jopa satojen eurojen edestä vettä. Käyttövesiremontin yhteydessä uusien vesikalusteiden asennus tulee asiakkaalle halvemmaksi.

Omakotitalon putkiremontti laadukkaana kokonaisratkaisuna Lämpö-Vallilta!

Omasta kodista kannattaa pitää huolta. Oletko tullut ajatelleeksi, missä kunnossa kotisi käyttövesiputket ovat? Putkiremontti on hyvä tehdä ajoissa, ennen kuin vesivahinkoja ilmaantuu. Lämpö-Valli haluaa olla ikääntyvän talosi kaveri ja toteuttaa käyttövesiremontin laadukkaana kokonaisratkaisuna jokaiseen kotiin.

Aivan aluksi teemme maksuttoman kuntokartoituksen, joka ei velvoita sinua putkiremontin tilaamiseen. Kartoituksessa tarkistamme putkiston kunnon, annamme arvioimme korjaustarpeesta ja samalla saat myös käyttövesiremontin hintatarjouksen.

Lämpö-Valli haluaa toimia asiakaslähtöisesti ja omakotitalon putkiremontti suunnitellaan aina asiakkaan kanssa yhdessä. Näin voimme tarjota laadukkaan, helpon ja takuuhintaisen kokonaisratkaisun, jossa on huomioitu niin asiakkaan elämäntilanne, tarpeet kuin budjettikin.

Ei häiriötä asumiseen

Omakotitalon putkiremontti ei aiheuta juurikaan häiriötä asumiseen, koska uusi käyttövesiputkisto pyritään tekemään vanhan järjestelmän ollessa vielä käytössä. Uuden järjestelmän kytkemisen yhteydessä vesikatko on vain muutaman tunnin mittainen. Lämpö-Valli hoitaa remontin kokonaisuudessaan alkukartoituksesta asennukseen ja siivouksesta lopputarkastukseen asti.

Kesäkampanja:

Robotti-pölynimuri kaupan päälle tarjouksen kampanja-aikana pyytäneille!

Alkukesän kampanja-aikana tarjoamme käyttövesi- ja lämpöverkkoremontista tarjouksen pyytäneille kaupan päälle Roomba robottipölynimurin!

Kampanja-aika 16.5.-16.6.2022

Tilaa maksuton kuntokartoitus

Jos käyttövesiputkistosi kunto huolettaa, ole meihin rohkeasti yhteydessä – suunnitellaan yhdessä kotiisi putkiremontti, joka kestää pitkälle tulevaisuuteen!

Kysy minulta lisää!