Viitasaari

Etusivu / Toiminta-alue / Viitasaari

Putkimies Viitasaari – LVI-palvelut Viitasaarella

Viitasaarella palvelemme omakotitalojen, rivitalojen, teollisuus- ja toimitilakiinteistöjen LVI-järjestelmien saneerauksissa.

Käyttövesiputkiston uusinta komposiittijärjestelmällä, lämpöverkon uusinta, maalämpöjärjestelmän asennus, ilma-vesilämpöpumpun asennus, ilmanvaihtokoneen vaihto, ilmalämmityskoneen vaihto, viemärin sukitus – ja muut kiinteistön LVI-järjestelmän remontit hoituvat meiltä laadukkaasti ja kustannustehokkaasti. Ota rohkeasti yhteyttä!

Yksi merkittävimmistä liiketoiminnan osa-alueista Viitasaaren talousalueella yrityksellemme on viemärin sukittaminen. Toteutamme putkien sukitus -remontit omalla kalustollamme, ja käytössämme on alan parhaat menetelmät ja asennustarvikkeet. Viemärisukitukset hoidetaan aina avaimet käteen -urakointina, ja remontti kestää omakotitalossa tyypillisesti 3-5 työpäivää.

Toimistomme sijaitsee Palokan Kirrissä osoitteessa Kirrintie 7, 40270 PALOKKA. Tervetuloa poikkeamaan vaikka vain kahville! Jos olemme paikalla, niin kahvipannu kuumenee varmasti ohikulkijalle.