Jyväskylä

Etusivu / Toiminta-alue / Jyväskylä

Lämpö-Valli Oy toimii Jyväskylän alueella

Jyväskylän talousalueella Lämpö-Valli Oy on toiminut vuodesta 2011 alkaen. Olemme toteuttaneet omakotitaloihin, rivitaloihin, toimistorakennuksiin ja teollisuuskiinteistöihin LVI-urakointia, lämpöpumppuasennuksia ja ilmanvaihtojärjestelmien saneerauksia. Omakotitalojen uudisrakentajille hoidamme lvi-suunnittelun, kvv-/iv -työnjohdon, vesi- ja viemärijärjestelmien asennukset, ilmanvaihtoasennukset, talon päälämmitysjärjestelmät asennustöineen, vesikalustustyöt ja muut tarpeelliset LVI-asioihin liittyvät työt mittauksineen ja säätöineen. Työskentelemme joka päivä ansaitaksemme asiakkaidemme luottamuksen.

Palvelumme Jyväskylässä

Saneerausta tarvitseviin taloihin teemme käyttövesi-, lämpöverkko-, viemäri– ja ilmanvaihtoremontit, maalämpöasennukset, ilma-vesilämpöpumppujen asennukset sekä pienemmät LVI-asioihin liittyvät korjaustyöt ammattitaidolla ja hyvällä asenteella.

Yksi merkittävimmistä liiketoiminnan osa-alueista Jyväskylän talousalueella yrityksellemme on viemärin sukittaminen. Toteutamme putkien sukitus -remontit omalla kalustollamme, ja käytössämme on alan parhaat menetelmät ja asennustarvikkeet. Viemärisukitukset hoidetaan aina avaimet käteen -urakointina, ja remontti kestää omakotitalossa tyypillisesti 3-5 työpäivää.

Toimistomme sijaitsee Palokan Kirrissä osoitteessa Kirrintie 7, 40270 PALOKKA. Tervetuloa poikkeamaan vaikka vain kahville! Jos olemme paikalla, niin kahvipannu kuumenee varmasti ohikulkijalle.