Kuopio

Palveleva putkimiehesi Kuopiossa

Toteutamme omakotitaloihin, rivitaloihin, toimistorakennuksiin ja teollisuuskiinteistöihin LVI-urakointia, lämpöpumppuasennuksia sekä ilmanvaihtojärjestelmien saneerauksia.

Omakotitalojen uudisrakentajille hoidamme lvi-suunnittelun, kvv-/iv -työnjohdon, vesi- ja viemärijärjestelmien asennukset, ilmanvaihtoasennukset, talon päälämmitysjärjestelmät asennustöineen, vesikalustustyöt ja muut tarpeelliset LVI-asioihin liittyvät työt mittauksineen ja säätöineen. Työskentelemme joka päivä ansaitaksemme asiakkaidemme luottamuksen.

LVI-palvelut Kuopiossa

Saneerausta tarvitseviin taloihin teemme käyttövesi-, lämpöverkko-, viemäri– ja ilmanvaihtoremontit, maalämpöasennukset, ilma-vesilämpöpumppujen asennukset sekä pienemmät LVI-asioihin liittyvät korjaustyöt ammattitaidolla ja hyvällä asenteella.

Yksi merkittävimmistä liiketoiminnan osa-alueista Kuopion talousalueella on viemärin sukittaminen. Toteutamme putkien sukitusremontit omalla kalustollamme, ja käytössämme on alan parhaat menetelmät ja asennustarvikkeet. Viemärisukitukset hoidetaan aina avaimet käteen -urakointina, ja remontti kestää omakotitalossa tyypillisesti 3-5 työpäivää.