Ilmanvaihtoremontti – yksi ikääntyvän kodin tärkeimmistä remonteista

Ilmanvaihtoremontti on hyvin suositeltava investointi vanhemmissa taloissa ja kiinteistöissä. Puutteellinen ilmanvaihto heikentää usean suomalaisen kodin tai työpaikan sisäilman laatua, aiheuttaa terveysongelmia ja altistaa rakennuksen kosteusvaurioille.

Ilmanvaihtokoneen tekninen käyttöikä on arviolta 20–30 vuotta. Kodin ilmanvaihtojärjestelmä ja vanha ilmanvaihtokone kannattaa tarkistaa ajoissa, ennen todellisten ongelmien ilmaantumista. Ilmanvaihtoremontilla kotiin saadaan raikas ja terveellinen sisäilma, jota kaikkien on mukava hengittää.

Ilmanvaihtoremontti – tuo kotisi ilmanvaihto nykypäivää

Ilmanvaihtoremontilla voit uudistaa kotisi ilmanvaihdon vastaamaan tämän päivän tarpeita. Nykyaikainen älykäs ilmanvaihto turvaa tärkeimmän investointisi – oman kotisi.

Työikäiset viettävät ajastaan arviolta 90 prosenttia sisätiloissa, pienet lapset ja vanhukset vielä tätäkin enemmän. Terve koti tarvitsee toimivan ilmanvaihdon, jonka avulla päästään eroon ilman epäpuhtauksista ja kosteudesta. Ilmanvaihtoremontti poistaa huonon sisäilman vaikutuksia tehokkaasti. Remontin myötä sisäilman tunkkaisuus, epämiellyttävät hajut, epäpuhtaudet ja vedon tunne poistuvat ja ilmankosteus ja lämpötila pysyvät tasaisina.

Perinteisen suomalaisen kodin lämmitysenergian kulutuksesta lähes puolet koostuu ilmanvaihdosta. Nykyaikaiset ilmanvaihtokoneet omaavat huomattavasti paremman hyötysuhteen ja lämmöntalteenotto on tehokkaampaa. Uudella ilmanvaihtokoneella voidaan jopa puolittaa energiankulutus vanhaan verrattuna.

Miksi ilmanvaihtoremontti kannattaa?

Ilmanvaihtoremontti tuo monia etuja. Se parantaa oleellisesti kodin sisäilman laatua, lisää asumismukavuutta ja tuo kodin jokaiseen huoneeseen raikkaan sisäilman. Ilmanvaihtokoneen uusimisen myötä kodin energiataloudellisuus kasvaa ja kotiin saadaan tasapainoinen tulo- ja poistoilma.

Näin pystytään tehokkaasti ehkäisemään rakenteellisten vaurioiden syntymistä ja talo pysyy terveenä. Terveellisen huoneilman myötä kodissa on turvallista asua ja hengittää. Ilmanvaihtoremontilla pystytään vaikuttamaan positiivisesti myös kodin arvoon.

Ilmanvaihtoremontti helppona kokonaisratkaisuna Lämpö-Vallilta!

Tuntuuko kotisi sisäilma tunkkaiselta? Vai huolettaako sinua nykyisen ilmanvaihtokoneen kunto? Lämpö-Valli toteuttaa ilmanvaihtoremontit helppona kokonaisratkaisuna jokaiseen kotiin. Hoidamme myös ilmanvaihtokanavien puhdistukset vankalla ammattitaidolla.

Haluamme toimia asiakaslähtöisesti, joten kartoitamme huolellisesti asiakkaan tarpeet ja nykyisen ilmanvaihtojärjestelmän kunnon. Ilmanvaihtoremontti suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa.

Kartoitamme puolestasi kotiisi sopivat ilmanvaihtokoneet ja valitsemme niistä parhaiten tarpeitasi vastaavan mallin. Vallox on yksi ilmanvaihtokoneiden tuotemerkki, johon luotamme. Uuden Vallox-ilmanvaihtokoneen lämmöntalteenoton vuosihyötysuhde on yli 75 prosenttia, joten se voi puolittaa ilmanvaihdon energiankulutuksen vanhoihin koneisiin verrattuna. Uuden sukupolven ilmanvaihtokone toimii automaattisesti ja sitä voidaan hallita kätevästi myös etäohjauksella.

Lämpö-Valli tekee ilmanvaihtosaneeraukset avaimet käteen -periaatteella. Suunnittelu, vanhan ilmanvaihdon purkutyöt, uuden ilmanvaihtojärjestelmän ja ilmanvaihtokoneen asennus, ilmanvaihdon mittaus ja säätö, loppusiivous sekä käytönopastus tehdään aina huolellisesti ja rautaisella ammattitaidolla.

Kysy minulta lisää!

Pyydä meiltä tarjous ilmanvaihtoremontista

Jos kotisi ilmanvaihdon tilanne huolettaa, ole meihin yhteydessä!
Suunnitellaan yhdessä remontti ja laitetaan kotisi ilmanvaihto kerralla kuntoon.