Putkiremontti on yksi omakotitalon tärkeimmistä remonteista

Kotimaan talokanta ikääntyy ja käyttövesiputkien uusiminen on entistäkin tärkeämpi toimenpide, joka pitää omakotitalon kunnossa ja terveenä.

Kodin putkiremontti kannattaa tehdä ajoissa, sillä käyttövesiputkien ikä on arviolta 25–30 vuotta. Käyttövesiputken rikkoutuminen on yleinen vesivahingon aiheuttaja suomalaisissa omakotitaloissa. Putkiremontti onkin yksi omakotitalon tärkeimmistä remonteista.

Kun kodin putkiremontti eli käyttövesiputkiremontti hoidetaan ajallaan, se vähentää oleellisesti kosteusvahinkoriskiä ja säästää mahdollisilta vesivahingon aiheuttamilta suuriltakin kustannuksilta.

Vakuutusyhtiöt eivät välttämättä korvaa putkiston rikkoutumisesta aiheutuneita vahinkoja, koska putkiston käyttöikä vain loppuu ja vahingot ovat olleet odotettavissa.

Kodin putkiremontti tuo monia etuja

Omakotitalon putkiremontti on hyvin ajankohtaista vanhemmissa taloissa. Pahinta riskiryhmää edustavat 1940–1980-luvuilla rakennetut omakotitalot, joiden käyttövesiputket ovat rautaa, kuparia tai muuta metallia. Tällä hetkellä käyttövesiremontteja tehdään eniten 1960- ja 1970-luvuilla valmistuneissa taloissa, joissa rautaiset tai kupariset käyttövesiputket on yleensä asennettu talon rakenteiden sisään.

Laadukkaasti toteutettu putkiremontti tuo monia etuja. Kodin käyttöveden laatu paranee, kiinteistön arvo nousee ja koti on turvallisempi ja miellyttävämpi asua. Käyttövesiputkiremontti voi alentaa myös kotivakuutuksen hintaa ja omavastuuta.

Nykyaikainen putkiremontti toteutetaan tyylikkäästi ja turvallisesti pinta-asennuksena

Nykyaikainen putkiremontti tehdään pinta-asennuksena pitkäikäisillä ja tyyppihyväksytyillä komposiittiputkilla. Komposiittiputken monikerrosrakenne toimii lämmöneristeenä estäen kondensoitumista ja lämmönhukkaa. Muovinen sisäpinta on hygieeninen ja korroosionkestävä.

Putken välikerros on alumiinia, joka vahvistaa putkea, vähentää lämpölaajenemista ja tekee putkesta happitiiviin. Putken pinta on valkoista muovia, jolloin asennettuja putkia ei tarvitse erikseen maalata.

Kun putkiremontti tehdään pinta-asennuksena, remontti valmistuu kohteesta riippuen jopa yhdessä työpäivässä!

Pinta-asennus mahdollistaa myös sen, että mahdolliset vuodot eivät jää seinärakenteiden sisään piiloon. Käyttövesiputkien reititys suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, jolloin lopputulos saadaan mahdollisimman huomaamattomaksi.

Kodin putkiremontti ja vesikalusteiden uusiminen kannattaa tehdä samalla kertaa

Kodin putkiremontti kannattaa toteuttaa niin, että remontin yhteydessä päivitetään myös, hanat, suihkut, wc-istuimet, pyyhekuivaimet ja altaat edustamaan tämän päivän mukavuuksia ja energiansäästöä. Samalla keittiö, vessat ja kylpyhuone saavat uuden siistimmän ilmeen ja toimivuuden.

Vanhoissa hanoissa, suihkuissa ja wc-istuimissa voi olla vikoja, jotka lisäävät vuotoriskiä ja voivat vuotaessaan kuluttaa jopa satojen eurojen edestä vettä. Käyttövesiremontin yhteydessä uusien vesikalusteiden asennus tulee asiakkaalle halvemmaksi.

Missä kohtaa LVI-remontissa voi säästää?

Miten LVI-remonteissa voi säästää laadusta tinkimättä? Hyödynnä ilmaiset vinkit lataamalla kirjoittamamme opas LVI-töiden kustannustehokkaaseen toteuttamiseen.

Omakotitalon putkiremontti laadukkaana kokonaisratkaisuna Lämpö-Vallilta!

Omasta kodista kannattaa pitää huolta. Oletko tullut ajatelleeksi, missä kunnossa kotisi käyttövesiputket ovat? Putkiremontti on hyvä tehdä ajoissa, ennen kuin vesivahinkoja ilmaantuu. Lämpö-Valli haluaa olla ikääntyvän talosi kaveri ja toteuttaa käyttövesiremontin laadukkaana kokonaisratkaisuna jokaiseen kotiin.

Aivan aluksi teemme maksuttoman kuntokartoituksen, joka ei velvoita sinua putkiremontin tilaamiseen. Kartoituksessa tarkistamme putkiston kunnon, annamme arvioimme korjaustarpeesta ja samalla saat myös käyttövesiremontin hintatarjouksen.

Lämpö-Valli haluaa toimia asiakaslähtöisesti ja omakotitalon putkiremontti suunnitellaan aina asiakkaan kanssa yhdessä. Näin voimme tarjota laadukkaan, helpon ja takuuhintaisen kokonaisratkaisun, jossa on huomioitu niin asiakkaan elämäntilanne, tarpeet kuin budjettikin.

Ei häiriötä asumiseen

Omakotitalon putkiremontti ei aiheuta juurikaan häiriötä asumiseen, koska uusi käyttövesiputkisto pyritään tekemään vanhan järjestelmän ollessa vielä käytössä. Uuden järjestelmän kytkemisen yhteydessä vesikatko on vain muutaman tunnin mittainen. Lämpö-Valli hoitaa remontin kokonaisuudessaan alkukartoituksesta asennukseen ja siivouksesta lopputarkastukseen asti.

Tilaa maksuton kuntokartoitus

Jos käyttövesiputkistosi kunto huolettaa, ole meihin rohkeasti yhteydessä – suunnitellaan yhdessä kotiisi putkiremontti, joka kestää pitkälle tulevaisuuteen!

Kysy minulta lisää!