Patteriremontti tuo turvaa, lämpöä ja luotettavuutta asumiseen

Yhä useamman suomalaisen kodin käyttövesiputkisto tai lämpöverkko tarvitsee pikaista uudistamista, jotta koti pysyisi lämpimänä, kunnossa ja terveenä.

Patteriremontti kannattaa tehdä hyvissä ajoin, sillä vanhojen lämmitysputkien tekninen käyttöikä on arviolta 30–40 vuotta. Vanhat metalliset lämmitysputket ovat alttiina ruostumiselle, ja lämmitysveden korkea lämpötila lisää putkien rasitusta entisestään.

Kun kodin lämpöverkkoremontti eli patteriremontti tehdään ajoissa, vältytään vanhan lämmitysputken rikkoutumiselta ja vakavalta vesivuodolta.

Vakuutusyhtiöt eivät välttämättä korvaa ollenkaan putkiston vuotamisesta tai rikkoutumisesta aiheutuvia vahinkoja, koska putkiston käyttöikä tulee jossain vaiheessa tiensä päähän ja niiden rikkoutuminen on ollut odotettavissa.

Ikääntyneen kodin patteriremontti on ajankohtaista juuri nyt

Omasta kodista kannattaa pitää huolta. Ikääntyneen kodin patteriremontti on hyvin ajankohtaista ja poistaa vanhan lämmitysjärjestelmän monenlaisia ongelmia ja riskitekijöitä. Vanhassa lämmitysjärjestelmässä on heikentynyt lämmitysteho ja lämmitysenergiaa karkaa harakoille. Veden syövyttämät metalliset lämmitysputket ja ruosteen heikentämät liitokset ovat varsin huono yhdistelmä, kun putket ovat kaiken lisäksi piilossa talon rakenteiden sisällä.

Omakotitalon patteriremontti tuo varmuutta ja turvallisuutta lämmittää kotisi ympäri vuoden. Kun lämmitysjärjestelmä on kunnossa, pysyy kotisi lämpimänä myös talvella. Hyvin toteutettu remontti tuo monenlaisia etuja. Se ennaltaehkäisee vesivahingon, luovuttaa tasaisempaa lämpöä, tuo säästöä lämmityskuluihin ja nostaa talosi arvoa.

Lämpöverkkoremontti voi vaikuttaa suotuisasti myös kotivakuutuksen hintaan ja omavastuuseen.

Tämän päivän patteriremontti tuo lämmitysputket turvallisesti esille

Nykyaikainen patteriremontti toteutetaan pinta-asennuksena ja uuden sukupolven komposiittiputkilla, jotka kestävät käyttöä vuosikymmeniä.

Komposiittiputket ovat alumiinivaipalla vahvistettuja monikerroksisia muoviputkia. Pitkäikäisissä putkissa yhdistyvät sekä muovi- että metalliputkien hyvät ominaisuudet. Putken monikerrosrakenne toimii lämmöneristeenä estäen lämmönhukkaa ja kondensoitumista. Muovinen sisäpinta on korroosionkestävä ja hygieeninen.

Lämmitysputken välikerros on alumiinia, joka jäykistää putkea ja tekee siitä happitiiviin. Komposiittiputken taivutukset ja puristusliitokset voidaan tehdä turvallisesti ja nopeasti ilman tulitöitä. Komposiittiputket ovat valmiiksi valkoisia, joten putkia ei tarvitse erikseen maalata.

Patteriremontti voidaan tehdä pinta-asennuksena, jolloin putket ovat turvallisesti esillä, eivätkä jää seinärakenteiden sisään piiloon.

Putkiremontti voidaan toteuttaa yleensä niin, ettei vanhaa putkistoa tarvitse purkaa. Vanha lämmitysverkosto imetään tyhjäksi ja putkien päät tiivistetään ja tulpataan. Patteriremontti tehdään yleensä täydellisenä, jolloin myös lämmityspatterit uusitaan. Uudet energiatehokkaat patterit omaavat hyvät lämmönluovutus- ja säätöominaisuudet.

Lämpö-Vallin lämpöverkkoremontti tehdään helposti ja nopeasti kokonaisratkaisuna!

Oman kodin lämpöverkkoremontti on järkevää tehdä hyvissä ajoin. Lämpö-Valli tekee putkiremontit laadukkaasti avaimet käteen -periaatteella.

Remontti lähtee liikkeelle aina ilmaisesta kuntokartoituksesta, joka ei velvoita sinua lämpöverkkoremontin tilaamiseen. Kartoituksessa tarkistamme talosi nykyisen lämmitysputkiston ja lämmityspattereiden kunnon, saat arvion korjaustarpeesta ja samalla hintatarjouksen remontista.

Putkiremontti suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa, jotta voimme tarjota helpon ja kokonaisvaltaisen ratkaisun, joka sopii saumattomasti niin asiakkaan tilanteeseen kuin tarpeeseenkin.

Patteriremontti ei vaadi erillisiä asumisjärjestelyjä, vaan voit asua kotonasi remontin aikana. Tarvittaessa erilliset sähköpatterit pitävät kotisi lämpimänä remontin aikana.

Pyydä tarjous patteriremontista

Lämpö-Valli hoitaa lämmitysremontin huolellisesti alusta loppuun. Huolehdimme myös loppusiivouksesta ja mahdollisten purkujätteiden poisviennistä.

Oletko tietoinen, missä kunnossa kotisi lämmitysputket ovat? Lämpö-Valli on tukenasi. Ole yhteydessä ja katsotaan yhdessä sopiva ratkaisu, joka pitää kotisi lämpimänä ja mielen keveänä! Voit olla varma, että Lämpö-Vallin putkiremontin hinta on kilpailukykyinen.

Missä kohtaa LVI-remontissa voi säästää?

Miten LVI-remonteissa voi säästää laadusta tinkimättä? Hyödynnä ilmaiset vinkit lataamalla kirjoittamamme opas LVI-töiden kustannustehokkaaseen toteuttamiseen.