Kaikki LVI-palvelut yhdestä osoitteesta

Palvelemme kotisi LVI-remonteissa asiantuntevasti ja kustannustehokkaasti. Meiltä saat myös monipuoliset kokonaisurakoinnit kotiisi.


Kaikki kodin putkityöt – LVI-remontit ja kokonaisurakoinnit

Olemme LVI-alan rautainen ammattilainen. Teemme kotisi putkiremontit nopeasti ja ammattitaitoisesti. Meiltä saat luotettavan avun myös lämmitysasioihin; olipa kyseessä sitten maalämpö, kaukolämpö tai ilma-vesilämpöpumppu.

Teemme LVI-urakat kokonaisuutena alusta loppuun asti, aina LVI-suunnittelusta lopputarkastukseen asti. Meillä on KVV- ja IV-työnjohtopätevyydet.

LVI-remonttien lisäksi palvelemme tarvittaessa myös kotisi pintaremonteissa. Halutessasi remontoimme vaikka koko sauna- ja pesuhuonetilat aina paneeleita ja listoja myöten putkiremontin yhteydessä.

Maalämpö

Maalämpöpumppu voidaan asentaa joustavasti niin uusiin taloihin kuin saneerauskohteisiinkin, joista löytyy vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä. Tarvittaessa vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä voidaan energiaremontin yhteydessä asentaa taloihin, joista sitä ei löydy.

Tutustu ja lue lisää

Ilmalämpöpumppu

Ilmalämpöpumppu sopii monipuolisesti lähes kaikkiin rakennuksiin päälämmitysjärjestelmän tueksi. Päälämmitysjärjestelmä tarvitaan avuksi, koska ilmalämpöpumppu ei pysty lämmittämään taloa talven kovimmilla pakkasilla.

Tutustu ja lue lisää

Ilmavesilämpöpumppu

Ilmavesilämpöpumppu luo lämpöä auringon lämmittämästä ulkoilmasta. Se pitää kotisi tasaisen lämpimänä talven pakkasilla ja lämmittää kätevästi kotisi käyttöveden. Ilmavesilämpöpumppu hyödyntää ilmaista ja uusiutuvaa energiaa, joten se säästää niin luontoa kuin lompakkoasi.

Tutustu ja lue lisää

Viemäriremontti sukittamalla

Viemärin sukitus on nykyaikainen ja kustannustehokas tapa tehdä viemäriremontti. Lämpö-Valli suorittaa viemäriremontit niin omakotitaloihin, rivitaloihin kuin pieniin kerrostaloihinkin. Meiltä onnistuvat myös pienet tai osittaiset viemäriremontit!

Tutustu ja lue lisää

Lämminvesivaraajan vaihto

Lämminvesivaraajan vaihto on järkevää myös tekniikan kehittymisen ja energiataloudellisuuden kannalta. Nykyaikaiset lämminvesivaraajat on valmistettu korroosiota kestävästä ruostumattomasta erikoisteräksestä, mikä takaa pitkän käyttöiän. Lämminvesivaraajien säiliöt ovat paremmin eristettyjä, jolloin myös lämpöhävikki on pienempää.

Tutustu ja lue lisää

Ilmanvaihtoremontti

Ilmanvaihtoremontti on hyvin suositeltava investointi vanhemmissa taloissa ja kiinteistöissä. Puutteellinen ilmanvaihto heikentää usean suomalaisen kodin tai työpaikan sisäilman laatua, aiheuttaa terveysongelmia ja altistaa rakennuksen kosteusvaurioille.

Tutustu ja lue lisää

Ilmalämmitys

Onko talosi ilmalämmitys päivityksen tarpeessa? Lämpö-Valli toteuttaa ilmalämmitysremontit laadukkaana kokonaispakettina. Ilmaisella kartoituskäynnillä voimme selvittää huolellisesti asiakkaan tarpeet ja suunnitella yhdessä asiakkaan kotiin sopiva ilmalämmitys.

Tutustu ja lue lisää

Kaukolämpö

Kaukolämpö on Suomen suosituin lämmitysmuoto. Nykyään kaukolämpöverkkoon liitetään suurin osa uudisrakennuksista. Kaukolämpö on energiatehokas, edullinen ja toimintavarma lämmitysratkaisu, joka lämmittää vaivattomasti kodin ja käyttöveden.

Tutustu ja lue lisää

Uudiskohteiden LVI-urakointi

Laadukkaasti toteutettu LVI-urakointi takaa toimivan talotekniikan uudiskohteisiin. Kokonaisvaltainen LVI-urakointi pitää sisällään niin LVI-suunnittelun kuin lämmitys-, vesi- ja ilmanvaihtojärjestelmien asennuksenkin.

Tutustu ja lue lisää

Lämpöverkkoremontti eli patteriremontti

Yhä useamman suomalaisen kodin käyttövesiputkisto tai lämpöverkko tarvitsee pikaista uudistamista, jotta koti pysyisi lämpimänä, kunnossa ja terveenä. Patteriremontti kannattaa tehdä hyvissä ajoin, sillä vanhojen lämmitysputkien tekninen käyttöikä on arviolta 30–40 vuotta. Vanhat metalliset lämmitysputket ovat alttiina ruostumiselle, ja lämmitysveden korkea lämpötila lisää putkien rasitusta entisestään.

Tutustu ja lue lisää

Putkiremontti eli käyttövesiremontti

Kodin putkiremontti kannattaa tehdä ajoissa, sillä käyttövesiputkien ikä on arviolta 25–30 vuotta. Käyttövesiputken rikkoutuminen on yleinen vesivahingon aiheuttaja suomalaisissa omakotitaloissa. Putkiremontti onkin yksi omakotitalon tärkeimmistä remonteista.

Tutustu ja lue lisää