Ilmavesilämpöpumppu – ekologinen ja energiatehokas ratkaisu vanhan lämmitysmuodon tilalle

Nykyaikainen ilmavesilämpöpumppu on ekologinen ja vaivaton tapa aloittaa energian säästäminen.

Suomen asuntokanta vanhenee ja samalla vaatimukset energiatehokkaiden ja ympäristöä säästävien lämmitysmuotojen hankintaan voimistuvat jatkuvasti.

Kun energiakustannukset nousevat ja vanha lämmitysjärjestelmä alkaa tulla tiensä päähän, on uuden lämmitysjärjestelmän valinta järkevä ja taloudellinen ratkaisu pitkälle tulevaisuuteen.

Ilmavesilämpöpumppu luo lämpöä auringon lämmittämästä ulkoilmasta. Se pitää kotisi tasaisen lämpimänä talven pakkasilla ja lämmittää kätevästi kotisi käyttöveden. Ilmavesilämpöpumppu hyödyntää ilmaista ja uusiutuvaa energiaa, joten se säästää niin luontoa kuin lompakkoasi.

Vesi-ilmalämpöpumppu voi puolittaa lämmityslaskusi öljy- ja sähkölämmityksen rinnalle tai tilalle asennettuna.

Ilmavesilämpöpumppu voidaan asentaa uusiin ja vanhoihin taloihin

Ilmavesilämpöpumppu ja ilmalämpöpumppu ovat järkeviä vaihtoehtoja kohteisiin, joihin ei voida toteuttaa maalämpöpumppua. Ilmavesilämpöpumppu ja ilmalämpöpumppu toimivat lähes samalla tekniikalla, mutta näiden erona on se, että ilmavesilämpöpumppu hyödyntää lämmön siirron väliaineena ilman sijasta vettä. Näin se lämmittää samalla sekä kodin että käyttöveden.

Ilmavesilämpöpumppu voidaan asentaa joustavasti lähes kaikkiin kohteisiin, joissa on vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä. Sen asentaminen ei vaadi lainkaan kallioporausta.

Ilmavesilämpöpumppu soveltuu mainiosti niin uudisrakentamiseen kuin saneerauskohteisiinkin. Uudiskohteissa lämpöpumppu voidaan asentaa talon ympärivuotiseksi päälämmönlähteeksi, mutta se voidaan toteuttaa joustavasti myös hybridijärjestelmänä vanhan järjestelmän rinnalle.

Ilmavesilämpöpumpun mitoitus tehdään aina huolellisesti lämmitettävän talon neliömäärän ja lämmitystarpeen mukaan. Kotimaan paukkupakkasilla ilmavesilämpöpumpun lämmitysteho ja hyötysuhde laskevat, jolloin lämpöpumpun sisäisen sähkövastuksen tai tukena toimivan vanhan lämmitysjärjestelmän tehon tulee vastata kiinteistön korkeinta lämmitys- ja käyttöveden tarvetta.

Ilmavesilämpöpumppu voidaan asentaa myös alueelle, johon maalämmön energiakaivon poraus ei ole mahdollista. Ilmavesilämpöpumpun hinta on myös maalämpöjärjestelmää edullisempi.

Jos mietit, olisiko maalämpö vai ilmavesilämpöpumppu parempi ratkaisu kiinteistöösi, lue kirjoittamamme artikkeli aiheesta.

 

Ilmavesilämpöpumppu on toimintavarma ja vaivaton lämmitysmuoto

Oletko kyllästynyt kantamaan polttopuita, päivystämään pannun vieressä ja syöttämään puuta lämmityspannuun, jotta talosi pysyisi lämpimänä? Vai oletko lopen kyllästynyt öljyn jatkuvaan hinnan nousuun, öljykattilan työlääseen puhtaanapitoon ja muistelemaan sitä, milloin öljyä on viimeksi tilattu?

Ilmavesilämpöpumppu vastaa näihin haasteisiin. Ilmavesilämpöpumppu on toimintavarma ja vaivaton lämmitysmuoto, joka tarjoaa tasaista lämpöä ympäri vuoden.

Vesi-ilmalämpöpumppu säätää lämmitysveden lämpötilan automaattisesti ja pitää itsensä puhtaana. Jokavuotista nuohoojaa ei tarvitse enää tilata. Näin säästät tehokkaasti aikaa, vaivaa, luontoa ja lompakkoasi.

Kysy minulta lisää!

Pyydä tarjous ilmavesilämpöpumpusta asennettuna ja varaa asennusaikasi nyt!

Hanki ilmavesilämpöpumppu kokonaisratkaisuna Lämpö-Vallilta!

Lämpö-Valli haluaa olla ikääntyvän talosi kaveri ja tarjota sopivaa kokonaisratkaisua kaikkiin koteihin. Toimimme asiakaslähtöisesti ja kartoitamme huolellisesti asiakkaan tarpeet ja rakennuksen nykyisen lämmitysjärjestelmän kunnon.

Energiaremontti suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, jolloin pystymme tarjoamaan ratkaisun, joka sopii saumattomasti niin asiakkaan tarpeisiin, budjettiin kuin elämäntilanteeseenkin.

Ilmavesilämpöpumppu on helppo, puhdas ja edullinen tulevaisuuden lämmitysmuoto.

Hoidamme energiaremontit joustavasti avaimet käteen -periaatteella rautaisella ammattitaidolla alkukartoituksesta asennukseen, loppusiivoukseen ja asiakkaan käytönopastukseen saakka.

Lämpö-Vallin asiakas saa aina sen, mitä tilaa. Ole rohkeasti yhteydessä, niin kerromme mielellämme lisää! Voit olla varma, että Lämpö-Vallin ilmavesilämpöpumpun hinta on kilpailukykyinen!

Kuvia ilmavesilämpöpumpun asennuksista