Asiakastarinat

Hannu ja Airi Nättinen: ”Olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen!”

Hannu ja Airi Nättinen asuvat itse rakentamassaan omakotitalossa Jyväskylän Vaajakoskella. Vuonna 2014 asunnon lämmitysjärjestelmä vaihdettiin öljystä NIBE maalämpöön. Seuraavana vuonna tehtiin puolestaan käyttövesi- ja lämpöverkkoremontti. Kaikkien töiden toteutuksesta vastasi Lämpö-Valli.

» Lue lisää

Huolellista työtä maalämpöjärjestelmän asennuksessa

Maalämmön asentaminen  Jämsänkoski

Jämsänkoskella asuva Olli Siimes vaihtoi talonsa lämmitysmuodon puu- ja öljylämmityksestä nykyaikaiseen maalämpöön Lämpö-Vallin asiantuntevalla avulla.

» Lue lisää

Sähkölämmityksestä maalämpöön kolmessa päivässä

Maalämmön asentaminen  Jyväskylä

Jyväskyläläisten Nykästen vuotava sähkökattila vaihdettiin keväällä 2016 edulliseen maalämpöön. Lämpö-Vallin tekemästä remontista heille jäivät päällimmäisenä mieleen ahkeraa työtä tehneet asentajat.

» Lue lisää

Siististi toteutettu käyttövesiremontti rivitaloyhtiössä Vaajakoskella

Käyttövesiremontti,  Vaajakoski, Jyväskylä

Lämpö-Valli teki As Oy Vaajarinne 4:ään tammikuussa 2016 käyttövesiremontin. Asukkaiden mielestä parasta remontissa olivat siisteys ja se, että asunnossa voi asua remontin aikanakin.

» Lue lisää

Jätä yhteydenottopyyntö!

Tarvitsetko LVI-remontillesi osaavaa tekijää tai haluatko tietää lisää palveluistamme? Jätä tietosi alla olevalla lomakkeella, niin otamme yhteyttä sinuun.

Lataa opas viemärin sukituksesta

Perinteiseen viemäriremonttiin verrattuna sukitusmenetelmä on huomattavasti nopeampi, meluttomampi ja edullisempi tapa hoitaa kuntoon talon vanhat viemäriputket.