Lämpö-Valli Oy

Lämpö-Valli Oy on täyden palvelun LVI-alan toimija. Toteutamme remontit kustannustehokkaasti, ammattitaitoisesti ja sovitusta kiinni pitäen. Päätavoitteenamme on aina tyytyväinen asiakas.

LVI-remontit ja -asennukset Keski-Suomessa, Pirkanmaalla ja Savossa

Olemme erikoistuneet lämpöverkko-, käyttövesi-, viemäri ja ilmanvaihtoremontteihin sekä uudisrakennusten LVI-urakointiin. Urakoimme ilmalämpöpumput, ilma-vesilämpöpumput ja maalämpöpumput avaimet käteen -palveluina. Palveluvalikoimaamme kuuluvat myös aurinkoenergiaratkaisut. Toimimme koko Keski-Suomen alueella, Tampereen ja Kuopion talousalueilla ja tarvittaessa laajemmallekin.

Palvelemme reippaalla ja asiakaslähtöisellä asenteella yksityisiä asiakkaita, taloyhtiöitä, rakennusalan yrityksiä ja kiinteistönhoitopuolen yrityksiä.

AAA-logo-2016-Lampo-Valli

 

Avaimet käteen -palvelu

Toteutamme remontit aina avaimet käteen -palveluna. Meiltä saat kartoituksen, asennuksen ja tarvittavat laitteet. Luonnollisesti huolehdimme jätteet pois työn lopuksi. Olemme monipuolinen rakennusalan osaaja, joten voimme toteuttaa myös kokonaisremontin tai esimerkiksi LVI-remontin yhteydessä hoitaa myös muut kodin pienet remonttitarpeet kuntoon.

Kustannustehokkaita ratkaisuja

Tarjoamamme ratkaisut ovat aina kustannustehokkaita. Hintamme ovat erittäin kilpailukykyiset ja aikataulumme nopeat. Joustamme asiakkaan toiveiden mukaan; jos remonttipäivää ei haluta aloittaa vielä seitsemältä, voimme tulla paikalle myöhemmin ja jatkaa töitä iltaan saakka.

Sovitusta pidetään kiinni

Se pidetään, mitä sovitaan! Tämä pätee niin hintoihin, aikatauluihin kuin työn laatuunkin. Teemme työt sovittuna aikana, sovitun suunnitelman mukaisesti. Maksat työstä etukäteen saadun hinnan – ilmoitamme mahdollisista lisäkustannuksista aina etukäteen.

Tavoitteena tyytyväinen asiakas

Panostamme laatuun ja asiakaspalveluun. Teemme mieluummin töitä tunnin pidempään, jotta saadaan viimeistelty työnjälki. Tyytyväisen asiakkaan luota on mukavampi lähteä.

Lataa opas viemärin sukituksesta

Perinteiseen viemäriremonttiin verrattuna sukitusmenetelmä on huomattavasti nopeampi, meluttomampi ja edullisempi tapa hoitaa kuntoon talon vanhat viemäriputket.