Kaukolämpö lämmittää vaivattomasti kodin ja käyttöveden

Kaukolämpö on Suomen suosituin lämmitysmuoto. Nykyään kaukolämpöverkkoon liitetään suurin osa uudisrakennuksista. Kaukolämpö on energiatehokas, edullinen ja toimintavarma lämmitysratkaisu, joka lämmittää vaivattomasti kodin ja käyttöveden.

Kodin kaukolämmönvaihtimen tekninen käyttöikä on arviolta 20–25 vuotta, jolloin suositellaan, että laite vaihdetaan uuteen. Omasta kodista kannattaa pitää huolta, ja kaukolämmönvaihdin on parasta uusia viimeistään silloin, kun häiriöitä ilmaantuu. Vanha lämmönvaihdin voi varoittamatta lakata toimimasta talven kylminä päivinä tai alkaa vuotamaan, jolloin vaarana on myös kodin kosteusvaurio.

Kaukolämpö on energiatehokas, edullinen ja huoleton lämmitysmuoto

Kaukolämpö on liittymistavaltaan edullinen eikä vaadi suuria investointeja. Sen hinta on huomattavasti vakaampi kuin öljyn. Suomessa kaukolämmön hinnat vaihtelevat kuitenkin paikkakunnittain ja sen jakeluverkko on rajallinen.

Kaukolämpö tarjoaa tasaista lämpöä ja lämmintä käyttövettä vuoden ympäri ilman lämminvesivaraajia tai lisälaitteita. Tarpeen vaatiessa tehoa voidaan myös helposti lisätä. Kodin lämmitys pysyy tasaisena ulkolämpötilasta riippumatta. Kaukolämpö on huoleton lämmitysmuoto, katkoksia on harvoin ja ne ovat kestoltaan lyhyitä.

Kodin lämmönjakokeskuksen laitteisto on yleensä kestävä eikä vaadi juurikaan huoltoa. Kodin tai kiinteistön säätölaitteiden ja lämmityksen toimintaa kannattaa kuitenkin valvoa säännöllisesti tarkistamalla lämmitysverkoston meno- ja paluuveden lämpötiloja eri ulkolämpötiloilla. Varmistamalla laitteiden kunto ja lämmönjakolaitteiden oikeat säädöt, voidaan vähentää kodin energiankulutusta ja pienentää lämpölaskua.

Kaukolämpö voidaan toteuttaa niin uudis- kuin remonttikohteisiinkin

Remonttikohteissa kaukolämpö on hyvä päivittää taloihin, joiden lämmönjakokeskus on saavuttanut teknisen eläkeikänsä. Se voidaan asentaa myös muihin taloihin, joista löytyy vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä. Jos sitä ei löydy, se voidaan tarvittaessa asentaa erikseen.

Kaukolämmön asennuksen yhteydessä on hyvä uusia kodin vanha lämmitysverkosto ja käyttövesiputkisto, jolloin remontista saadaan kaikki hyöty irti ja putkiston vuotoriski häviää

Kysy minulta lisää!

Lämpö-Valli asentaa kaukolämmön kotiisi helppona kokonaisratkaisuna!

Onko kotisi vanha kaukolämmönvaihdin tullut tiensä päähän? Vai harkitsetko lämmitysjärjestelmän vaihtoa?

Lämpö-Valli asentaa kaukolämmönvaihtimet vankalla ammattitaidolla. Ilmaisella kartoituskäynnillä voimme selvittää nykyisen lämmitysjärjestelmän kunnon, antaa korjaussuunnitelman ja pitävän hintatarjouksen remontista.

Asiakkaalle räätälöity kokonaisuus

Remontti suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, jolloin voimme toteuttaa urakan, joka palvelee asiakkaan tarpeita ja sopii budjettiinkin.

Kaukolämpöjärjestelmä mitoitetaan tarkasti sopimaan talon lämmitystarpeisiin. Kaukolämpövaihdin voidaan vaihtaa uuteen yleensä yhden työpäivän aikana.

Varaa maksuton kartoitus

Lämpö-Valli toteuttaa remontit joustavasti avaimet käteen -periaatteella. Remontin suunnittelu, vanhan järjestelmän purku, uuden asennus, loppusiivous ja käytönopastus hoidetaan meillä helposti ja luotettavasti.

Jos mielenkiintosi heräsi, ole meihin yhteydessä – voit olla varma, että meidän toteuttaman remontin hinta on varmasti kilpailukykyinen!