Käyttövesiremontti

Teemme käyttövesiremontit sujuvasti avaimet käteen -palveluna. Pinta-asennuksena komposiittiputkilla remontti on valmis jopa kolmessa päivässä.

Kodin tärkein remontti

Käyttövesiremontti on yksi omakotitalon tärkeimmistä remonteista. Sen hoitaminen ajallaan vähentää merkittävästi kosteusvahinkoriskiä ja säästää vesivahinkojen aiheuttamilta suurilta kustannuksilta. Tehty käyttövesiremontti alentaa usein myös kotivakuutuksen hintaa ja omavastuuta.

Käyttövesiremontti kannattaa antaa ammattilaisen tehtäväksi. Ammattitaidolla tehdyn käyttövesiremontin ansiosta käyttöveden laatu paranee, kiinteistösi arvo nousee ja kotisi on turvallisempi ja miellyttävämpi asua.

Putket pinta-asennuksena

Uusi käyttövesiverkosto toteutetaan pinta-asennuksina tyyppihyväksytyllä komposiittiputkella, jonka monikerrosrakenne toimii lämmöneristeenä estäen kondensoitumista ja lämmönhukkaa. Muovinen sisäpinta on korroosionkestävä ja hygieeninen. Välissä oleva alumiinikerros vahvistaa putkea, vähentää lämpölaajenemista ja tekee putkesta happitiiviin.

Komposiittiputken pinta on valkoista muovia, jolloin asennettuja putkia ei tarvitse maalata. Pinta-asennuksen ansiosta mahdolliset vuodot eivät jää jatkossa seinärakenteiden sisään piiloon. Uusien putkien reititys suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa parhaita mahdollisia teknisiä ja ulkonäöllisiä ratkaisuja käyttäen.

 

Käyttövesiremontin yhteydessä on usein aiheellista uusia vanhat hanat ja wc-istuimet, joiden mahdolliset viat lisäävät vuotoriskiä ja voivat vuotaessaan kuluttaa vuodessa satojen eurojen edestä vettä. Uusien vesikalusteiden asennus tulee asiakkaalle edullisimmaksi käyttövesiremontin yhteydessä.

Pinta-asennuksena tehtävän putkiremontin kesto on keskimäärin kolme päivää. Käyttövesiremontin yhteydessä voimme halutessasi hoitaa myös esimerkiksi pintaremontit, jotka on järkevää tehdä samalla kertaa.

Avaimet käteen -palvelu

Lämpö-Valli tarjoaa aina yhdellä sopimuksella avaimet käteen -periaatteella täydellisen ja takuuhintaisen palvelukokonaisuuden omakotitalojen putkiremontteihin. Hoidamme suunnittelu- ja valvontatyöt, ponnistuspöytäkirjat sekä lopputarkastuksen.

Remontin aiheuttama häiriö asumiseen on hyvin vähäinen, sillä uusi putkisto pyritään tekemään vanhan järjestelmän ollessa vielä toiminnassa ja näin ollen vesikatko on uuden järjestelmän kytkemisen aikana pois käytöstä vain muutaman tunnin.

Työn kuluessa luonnollisesti huolehdimme tarvittavat suojaukset sekä läpiviennit ja kytkemme vesikalusteet ja varaajat paikalleen. Huolehdimme myös mahdollisten purkujätteiden poisviennistä.

Missä kunnossa kotisi putket ovat?

Teemme aluksi maksuttoman kartoituksen, joka ei velvoita putkiremontin tilaamiseen. Kartoituksessa tarkistamme putkiston kunnon ja annamme oman arviomme korjaustarpeesta sekä käyttövesiremontin hintatarjouksen.

Varaa ilmainen kuntokartoitus

Lataa opas viemärin sukituksesta

Perinteiseen viemäriremonttiin verrattuna sukitusmenetelmä on huomattavasti nopeampi, meluttomampi ja edullisempi tapa hoitaa kuntoon talon vanhat viemäriputket.