Maalämpö

Teemme maalämpöjärjestelmien asennukset asiantuntevasti kokonaisurakointina sisältäen mitoitukset, poraukset, laitteiston, asennukset ja säätötyöt - käytönopastusta unohtamatta.

Maalämpö avaimet käteen -palveluna

Maalämpö on nykyaikainen, vaivaton ja ympäristöystävällinen lämmitysmuoto. Se tuottaa alkuinvestoinnin jälkeen huomattavat vuosittaiset säästöt lämmityskuluissa esimerkiksi sähkö- tai öljylämmitykseen verrattuna.

Maalämpöjärjestelmä voidaan asentaa yhtä hyvin uudis- kuin remonttikohteeseenkin. Hoidamme koko asennusprosessin alusta loppuun avaimet käteen -palveluna. Mitoitamme kohteeseen sopivat pumput ja laskemme porakaivojen syvyydet lämmitettävän rakennuksen tilavuuden ja kulutuksen mukaan. Myös poraus järjestyy kätevästi meidän kauttamme.

Käytämme maalämpöjärjestelmissä energiatehokkaita NIBE-pumppuja, joilla on markkinoiden korkein hyötysuhde.

Esimerkki säästöistä maalämmöllä

Maalämpöön siirtymisen aikaansaamat säästöt havainnollistuvat parhaiten esimerkin avulla. Asensimme maalämmön 190-neliöiseen omakotitaloon, jossa lämmityskulut pienenivät remontin myötä huomattavasti. Kohteeseen asennettiin mittaus talon ja käyttöveden lämmitykseen kuluneelle sähkölle, jolloin kulutus nähtiin selkeästi.

Öljylämmitys Maalämpö + sähkö Vuosittainen säästö:
2500 € / vuosi 613 € /vuosi 1887 €

Tässä kohteessa maalämpö maksaa itsensä takaisin alle 8 vuodessa, ja sen jälkeen lämmityskulut ovat enää vain 32 % aikaisemmista kuluista.

Jätä yhteydenottopyyntö!

Tarvitsetko LVI-remontillesi osaavaa tekijää tai haluatko tietää lisää palveluistamme? Jätä tietosi alla olevalla lomakkeella, niin otamme yhteyttä sinuun.

Lataa opas viemärin sukituksesta

Perinteiseen viemäriremonttiin verrattuna sukitusmenetelmä on huomattavasti nopeampi, meluttomampi ja edullisempi tapa hoitaa kuntoon talon vanhat viemäriputket.