Maalämpö

Teemme maalämpöjärjestelmien asennukset asiantuntevasti kokonaisurakointina sisältäen mitoitukset, poraukset, laitteiston, asennukset ja säätötyöt - käytönopastusta unohtamatta.

Maalämpö avaimet käteen -palveluna

Maalämpö on nykyaikainen, vaivaton ja ympäristöystävällinen lämmitysmuoto. Se tuottaa alkuinvestoinnin jälkeen huomattavat vuosittaiset säästöt lämmityskuluissa esimerkiksi sähkö- tai öljylämmitykseen verrattuna.

Maalämpöjärjestelmä voidaan asentaa yhtä hyvin uudis- kuin remonttikohteeseenkin. Hoidamme koko asennusprosessin alusta loppuun avaimet käteen -palveluna. Mitoitamme kohteeseen sopivat pumput ja laskemme porakaivojen syvyydet lämmitettävän rakennuksen tilavuuden ja kulutuksen mukaan. Myös poraus järjestyy kätevästi meidän kauttamme.

Käytämme maalämpöjärjestelmissä energiatehokkaita NIBE-pumppuja, joilla on markkinoiden korkein hyötysuhde.

Esimerkki säästöistä maalämmöllä

Maalämpöön siirtymisen aikaansaamat säästöt havainnollistuvat parhaiten esimerkin avulla. Asensimme maalämmön 190-neliöiseen omakotitaloon, jossa lämmityskulut pienenivät remontin myötä huomattavasti. Kohteeseen asennettiin mittaus talon ja käyttöveden lämmitykseen kuluneelle sähkölle, jolloin kulutus nähtiin selkeästi.

Öljylämmitys Maalämpö + sähkö Vuosittainen säästö:
2500 € / vuosi 613 € /vuosi 1887 €

Tässä kohteessa maalämpö maksaa itsensä takaisin alle 8 vuodessa, ja sen jälkeen lämmityskulut ovat enää vain 32 % aikaisemmista kuluista.

Lataa opas viemärin sukituksesta

Perinteiseen viemäriremonttiin verrattuna sukitusmenetelmä on huomattavasti nopeampi, meluttomampi ja edullisempi tapa hoitaa kuntoon talon vanhat viemäriputket.