Varaajan vaihto

Sähkölämmitteisissä omakotitaloissa on tyypillisesti teknisessä tilassa tai kodinhoitohuoneessa 300 litran käyttövesivaraaja.

Lämminvesivaraajan tekninen käyttöikä on 15-20 vuotta.

300 litran käyttövesivaraaja

Kun varaaja on saavuttanut teknisen käyttöikänsä, kannattaa se vaihtaa, ennen kuin syntyy vuoto tai laite lakkaa lämmittämästä vettä. Näin säästytään ylimääräiseltä harmilta ja pahimmassa tapauksessa vesivahingolta.

Onko tilanne jo päällä? Ei hätää! Keski-Suomen alueella vuotavan tai muuten hajonneen varaajan vaihtaminen uuteen onnistuu joskus jopa seuraavana työpäivänä! Soita tai lähetä yhteydenottopyyntö, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

 

Toteutamme lämminvesivaraajan ja käyttövesivaraajan vaihtotyöt vaivattomana kokonaisurakointina.

Urakkamme sisältää aina kaiken tarvittavan:

  • vanhan varaajan purku ja poisvienti
  • uuden varaajan siirto paikoilleen
  • varaajan kytkentä käyttövesiverkkoon
  • varaajan sähköistys
  • käytönopastus

Pyydä tarjous käyttövesivaraajan vaihtotyöstä!

Toteutamme työn ammattitaidolla ja kilpailukykyiseen hintaan. Varaajia löytyy useita eri kokoja, ja toimitamme kaikkia tunnettuja tuotemerkkejä: Jäspi, Haato, Nibe ja Metro. Jos etsimäsi tuotemerkki ei ole mikään edellä mainituista, voimme selvittää saammeko hankittua haluamaasi.

Lataa opas viemärin sukituksesta

Perinteiseen viemäriremonttiin verrattuna sukitusmenetelmä on huomattavasti nopeampi, meluttomampi ja edullisempi tapa hoitaa kuntoon talon vanhat viemäriputket.