Kesäkampanja:

WC-istuin kaupan päälle viemärin sukituksissa!

Kesähelteet ovat sumentaneet harkintakykymme – annamme WC-istuimen kaupan päälle kaikkiin 29.6.–14.8. aikana tehtyihin viemärisukitustilauksiin (arvo 299,00 €).

Nyt on oikea aika tehdä kodin viemäriremontti!

Tiedätkö, missä kunnossa kotisi putket ovat?

Viemärit kannattaa remontoida niiden ollessa yli 40 vuotta vanhoja, ennen vahingon syntymistä. Monessa kiinteistössä ollaan jo jatkoajalla. Viemärin sukitus on usein kustannustehokkain ja vaivattomin tapa remontoida viemärit.

Kuvaamme maksutta ennen vuotta 1975 rakennettujen omakotitalojen viemärit. Kuntokartoitus ei velvoita viemäriremontin tilaamiseen. Kartoituksessa tarkistamme putkiston kunnon kuvaamalla ja annamme oman arviomme korjaustarpeesta sekä tarvittaessa viemärin sukituksen hintatarjouksen.

 

Hyödynnä etu nyt – varaa maksuton viemäriputkiston kuntokartoitus oheisella lomakkeella. Olemme teihin yhteydessä pian tarkemman ajankohdan sopimiseksi.

Kampanjaetusi viemärin sukituksiin

Kampanja-aikana viemäriremontin varanneille Ido Seven D -wc-istuin kaupan päälle. Edun arvo on 299,00 euroa eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Kampanja-aika on 29.6.–14.8.2020

Tiesitkö, että kodin viemäriremontin voi toteuttaa myös nopeammin ja edullisemmin?

Perinteiseen viemäriremonttiin verrattuna sukitusmenetelmä on huomattavasti nopeampi, meluttomampi ja edullisempi tapa hoitaa kuntoon talon vanhat viemäriputket.

Katso oheiselta videolta, mitä mieltä asiakkaamme oli toteuttamastamme viemäriremontista!