Maalämpö omakotitaloon vaivattomasti kokonaisratkaisuna Lämpö-Vallilta!

Etusivu / Maalämpö – puhdasta energiaa kodin ja luonnon parhaaksi / Maalämpö omakotitaloon vaivattomasti kokonaisratkaisuna Lämpö-Vallilta!

Maalämpö on tulevaisuuden lämmitysmuoto omakotitalossa

Lämpö-Valli haluaa olla ikääntyvän talosi kaveri ja toteuttaa sopivat kokonaisratkaisut jokaiseen kotiin. Lämpö-Valli toimii asiakaslähtöisesti, joten kartoitamme huolellisesti asiakkaan tarpeet, talon nykyisen lämmitysjärjestelmän kunnon ja piha-alueelle parhaiten sopivan maalämmön keruumenetelmän. Kun energiaremontti suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, voimme tarjota ratkaisun, joka sopii sujuvasti niin asiakkaan tarpeisiin, elämäntilanteeseen kuin budjettiinkin. 

Maalämpöpumppu mitoitetaan aina kohteen mukaan. Porakaivon syvyys tai keruuputkiston pituus lasketaan aina huolellisesti rakennuksen tilavuuden ja lämpöenergian kulutuksen mukaan. Lämpö-Valli käyttää maalämpöjärjestelmissä laadukkaita NIBE-maalämpöpumppuja. Maalämpöpumput ovat erittäin käyttäjäystävällisiä ja niitä voidaan ohjata jopa älypuhelimen sovelluksella.

Maalämpö omakotitaloon hoidetaan aina avaimet käteen -periaatteella ja korkealla ammattitaidolla alkukartoituksesta maalämpökaivon poraukseen, asennukseen, loppusiivoukseen ja asiakkaan käytönopastukseen saakka. Lämpö-Vallin asiakas saa aina varmasti sen, mitä tilaa.

Jos mielenkiintosi heräsi, ole meihin yhteydessä! 

Suunnitellaan yhdessä kotiisi uusi energiaratkaisu, joka kantaa pitkälle tulevaisuuteen!