Lämpöverkkoremontti

Teemme lämpöverkkoremontit pinta-asennuksena komposiittiputkilla. Remontin yhteydessä uusimme tarvittaessa myös lämpöpatterit.

Toimivat putket, lämmin koti

Lämpöverkkoremontilla varmistat kotisi lämmön ympäri vuoden. Kun lämpöverkko on kunnossa, on kotisi taatusti lämmin myös talvella. Samalla pienennät huomattavasti vesivahingon riskiä, jonka vanhat ja vuotavat putket voivat aiheuttaa.

Nopea putkiremontti komposiittiputkilla

Uudet komposiittiputket asennetaan pintavetona – nopeasti ja ammattitaitoisesti. Valkoisilla komposiittiputkilla lopputulos on siisti, ja pinta-asennuksen ansiosta mahdolliset vuodot eivät jää jatkossa seinärakenteiden sisään piiloon.

Yleensä purkutöiltä vältytään, sillä vanha putkisto imetään tyhjäksi ja putkien päät tulpataan sekä tiivistetään. Lämpöverkkoremontti tehdään yleensä täydellisenä, eli myös patterit uusitaan. Joissain tapauksissa on mahdollista jättää olemassa olevat hyväkuntoiset patterit paikoilleen ja uusia pelkät lämpöverkon putket.

Lämpöverkkoremontin yhteydessä voimme halutessanne hoitaa myös esimerkiksi pintaremontit, jotka on järkevää tehdä samalla kertaa.

Avaimet käteen -palvelu

Meiltä saat putkiremontit avaimet käteen -palveluna alusta loppuun asti. Hoidamme suunnittelu- ja valvontatyöt, koepainepöytäkirjat sekä lopputarkastuksen.

Työn kuluessa luonnollisesti huolehdimme tarvittavat suojaukset ja läpiviennit sekä vaihdamme lämpöpatterit uusiin. Huolehdimme myös mahdollisten purkujätteiden poisviennistä.

Lämpöverkkoremontti lähtee kuntokartoituksesta

Lämpöverkkoremontit aloitamme aina kuntokartoituksella. Tarkistamme, missä kunnossa vanhat putket ovat ja ovatko ne esimerkiksi hapettuneet.

Varaa ilmainen kuntokartoitus alla olevalla lomakkeella!

Lataa opas viemärin sukituksesta

Perinteiseen viemäriremonttiin verrattuna sukitusmenetelmä on huomattavasti nopeampi, meluttomampi ja edullisempi tapa hoitaa kuntoon talon vanhat viemäriputket.