LVI-urakointi – toimivaa talotekniikkaa uudiskohteisiin

Laadukkaasti toteutettu LVI-urakointi takaa toimivan talotekniikan uudiskohteisiin. Kokonaisvaltainen LVI-urakointi pitää sisällään niin LVI-suunnittelun kuin lämmitys-, vesi- ja ilmanvaihtojärjestelmien asennuksenkin.

LVI-urakointi vaatii erityistä osaamista ja tarkkuutta, jotta virheitä ei pääse syntymään. Kun LVI-urakointi toteutetaan asiantuntevasti ja huolellisesti, uuden kodin talotekniikka kestää luotettavasti vuosikymmeniä eteenpäin eikä riskiä putkirikoista tai vesivahingoista pääse syntymään.

LVI-urakointi lähtee liikkeelle huolellisesta suunnittelusta

Mukavan asumisen perusta luodaan jo asunnon suunnitteluvaiheessa. Uuden kodin LVI-urakointi lähteekin liikkeelle suunnittelusta.

LVI-suunnitteluun kuuluvat niin vesi- ja viemärisuunnitelmat, lämmitysjärjestelmän suunnittelu ja mitoitus kuin ilmanvaihtojärjestelmänkin suunnittelu.

Uudisrakentamisessa kodin LVI-järjestelmä ja -laitteet integroidaan saumattomasti sopimaan yhteen uusimpien rakennustekniikoiden kanssa, mikä vaatii jatkuvaa alan seurantaa ja reagointia muutoksiin.

Huolellinen LVI-suunnittelu ja ammattitaitoinen LVI-tuotteiden asennus takaavat mainion asumismukavuuden, korkean energiatehokkuuden, taloudelliset käyttökustannukset ja kiinteistön pitkäikäisyyden.

LVI-urakoinnilla tuodaan kotiin tasaista lämpöä, raikasta käyttövettä ja puhdasta sisäilmaa

Nykyaikaisen ja energiatehokkaan lämmitysjärjestelmän valinta on oleellinen osa LVI-urakoinnin kokonaisuutta. Kaukolämpö on pitänyt asemansa Suomen suosituimpana lämmitysmuotona. Nykyään kaukolämpöverkkoon liitetään valtaosa uudisrakennuksista.

Uuden kodin lämmitysjärjestelmäksi valikoituu kuitenkin nykypäivänä yhä useammin maalämpö tai ilmavesilämpöpumppu. Nämä nykyaikaiset lämmitysmuodot ovat ekologisia, energiatehokkaita ja huolettomia ratkaisuja pitkälle tulevaisuuteen.

LVI-urakointi pitää sisällään kohteen vesi- ja viemärityöt ja vesikiertoisen lattialämmityksen asennuksen, jotka voidaan toteuttaa uudisrakennukseen huomaamattomasti. Kodin vesikalusteet, kuten hanat, suihkut ja wc-istuimet, vaikuttavat oleellisesti kodin toimivuuteen ja niiden tyylillä voidaan tuoda viimeinen silaus keittiön tai kylpyhuoneen ilmeeseen.

Kodin ilmanvaihdolla on merkittävä rooli siinä, että koti ja asukkaat pysyisivät terveenä. LVI-urakoinnin yhteydessä kotiin suunnitellaan ja asennetaan ilmanvaihtojärjestelmä, jossa huomioidaan niin rakennuksen ominaisuudet, käyttäjät kuin käyttötarkoituksetkin. Nykyaikainen ilmanvaihtokone toimii automaattisesti ja sitä voidaan helposti hallita myös etäohjauksella.

LVI-urakointi vaivattomana kokonaisratkaisuna Lämpö-Vallilta

Lämpö-Vallilla uudiskohteen LVI-urakointi toteutetaan helppona kokonaisratkaisuna aina suunnittelusta lopputarkastukseen asti.

Meiltä saat kaikki LVI-työt vaivattomasti samasta osoitteesta. Teemme vesi- ja viemärityöt, vesikiertoiset lattialämmitykset ja vesikalusteiden asennukset vankalla ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella.

Toteutamme uudiskohteiden lämmitys- ja ilmanvaihtojärjestelmien asennukset samalla varmalla toimintatavalla. Uuden kodin lämmitysjärjestelmäksi voidaan joustavasti valita kaukolämpö, ilmavesilämpöpumppu, poistoilmalämpöpumppu tai maalämpö.

Tarvittaessa voimme hoitaa myös LVI-suunnittelun, jonka pohjalta LVI-urakointia voidaan helposti lähteä tekemään. Lämpö-Vallilla on kiinteistön vesi- ja viemärilaitteiston (KVV) ja ilmanvaihtolaitteiston (IV) työnjohtopätevyydet, joten voimme hoitaa urakoinnin yhteydessä myös valvontatyöt.

Lämpö-Vallilla LVI-urakointi toteutetaan aidosti avaimet käteen -periaatteella. LVI-urakointi suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, jolloin voimme tarjota ratkaisua, joka sopii saumattomasti niin asiakkaan tarpeisiin kuin budjettiinkin.

Urakka hoidetaan joustavasti suunnittelusta lopputarkastukseen asti. Meillä aikataulut pitävät varmasti, eikä työmaallasi tule kalliita viivästyksiä. Siivoamme jälkemme lopuksi ja annamme asiakkaalle kattavan käytönopastuksen uuden kodin LVI-järjestelmän käyttöön.

Kysy minulta lisää!

Pyydä tarjous uudiskohteen LVI-urakoinnista

Soita meille tai jätä tarjouspyyntö oheisella lomakkeella, niin vastaamme mahdollisimman pian ja annamme tarjouksemme LVI-urakoinnista.