Tampere

Lämpö-Valli Oy toimii Tampereen talousalueella.

 

Sukitamme omakotitalojen ja pienten taloyhtiöiden viemäriputkistoja, saneeraamme käyttövesiputkistoja ja lämpöverkkoja. Asennamme myös Niben maalämpöjärjestelmät ja ilma-vesilämpöpumput vankalla ammattitaidolla.

 

Viemäriremontit teemme rakenteita rikkomatta sukitusmenetelmällä. Remontti kestää omakotitalossa tyypillisesti 3-5 työpäivää, ja voitte asua talossa remontin ajan pienin järjestelyin.

 

Käyttövesiputkistot ja lämpöverkot toteutamme nykyaikaisesti komposiittiputkilla pinta-asennuksena. Myös nämä putkiremontit hoituvat pääosin alle viikossa, eikä talosta tarvitse muuttaa pois remontin ajaksi.

 

Maalämpöjärjestelmissä ja ilma-vesilämpöpumpuissa luotamme Nibe -tuotemerkkiin. Järjestämme omakotitalojen ja pienten taloyhtiöiden lämmitysjärjestelmän päivityksen/saneerauksen avaimet käteen -palveluna suunnittelusta loppusäätöön.

 

 

Ota yhteyttä – palvelemme mielellämme!

 

 

 

Jätä yhteydenottopyyntö!

Tarvitsetko LVI-remontillesi osaavaa tekijää tai haluatko tietää lisää palveluistamme? Jätä tietosi alla olevalla lomakkeella, niin otamme yhteyttä sinuun.

Lataa opas viemärin sukituksesta

Perinteiseen viemäriremonttiin verrattuna sukitusmenetelmä on huomattavasti nopeampi, meluttomampi ja edullisempi tapa hoitaa kuntoon talon vanhat viemäriputket.