Viemärin sukitus – viemäriremontti rakenteita rikkomatta

Viemärin sukitus on nykyaikainen ja kustannustehokas tapa tehdä viemäriremontti.

Lämpö-Valli suorittaa viemäriremontit niin omakotitaloihin, rivitaloihin kuin pieniin kerrostaloihinkin. Meiltä onnistuvat myös pienet tai osittaiset viemäriremontit!

Viemärin sukitus – vanhaan viemäriin sujutettu sukka muuntautuu kestäväksi muoviputkeksi

Viemärin sukituksessa muoviseoksella kyllästetty huopasukka asennetaan paineilmalla vanhan puhdistetun viemäriputken sisään. Sukka kovettuu muutamassa tunnissa lujaksi ja kestäväksi muoviputkeksi.

Perinteiseen viemäriremonttiin verrattuna viemärien sukitus on huomattavasti nopeampi, hiljaisempi ja edullisempi keino hoitaa talon viemäriputket kuntoon. Viemärin sukitus on pölytön menetelmä – voit asua talossasi koko remontin ajan. Viemärin sukitus kestää kohteesta riippuen 3–5 työpäivää.

  • Voit asua kotona koko remontin ajan.
  • Viemäriremontti on nopeasti ohi – omakotitalon viemärin sukitus kestää arviolta 3–5 työpäivää.
  • Viemärin sukitus aiheuttaa huomattavasti vähemmän melua ja muita asumishaittoja kuin perinteinen viemäriremontti.
  • Viemärin sukitus on puolet halvempi kuin perinteinen viemäriremontti.
    Saat remontille kiinteän kokonaishinnan jo tarjousvaiheessa.
  • Viemärin sukitus on itsestään kantava ja yli 50 vuotta kestävä.

Viemärin sukitus on hyvin ajankohtaista 1970-luvulla rakennettuihin ja sitä vanhempiin taloihin, joissa on vielä alkuperäiset viemäriputket. Viemäriputkien kunto kannattaa selvittää ennen kuin on liian myöhäistä. Jos viemäriputkisto menee niin huonoon kuntoon, ettei viemärien sukitus enää onnistu, tulee remontista huomattavasti kalliimpi.

Viemärin sukitustekniikka on kehitetty 1970-luvulla käytettäväksi viemärien ja putkistojen korjauksessa. Viemärin sukitus soveltuu käytettäväksi niin muovi-, valurauta-, betoni- kuin saviputkienkin saneeraukseen. Tekniikkaa hyödynnetään lähes kaikkialla maailmassa.

Viemärin sukituksen hinta muodostuu putkiston kokonaispituudesta ja viemäripisteiden määrästä

Viemärien sukitus maksaa omakotitalossa tyypillisesti 8 000–15 000 euroa. Hinta muodostuu ensisijaisesti viemäripisteiden määrästä ja viemäriputkiston kokonaispituudesta. Lämpö-Valli suorittaa myös viemärien osasukituksia.

Viemärin sukituksesta saa kotitalousvähennystä. Vuonna 2021 kotitalousvähennystä voi saada enintään 2 250 euroa henkilöltä. Summa voi tuplaantua 4 500 euroon, kun asutaan yhdessä puolison kanssa. Kotitalousvähennyksen osuus on 40 prosenttia työn osuudesta.

Viemärihuolto ja viemärin puhdistukset pidentävät viemärin käyttöikää

Viemäri tukossa? Vetääkö viemäri huonosti? Aiheuttaako viemäri hajuhaittoja? Esiintyykö talossasi sisäilmaongelmia? Onko talosi viemäriä huollettu pitkään aikaan?

Ei hätää. Lämpö-Vallin kautta viemärien sukitus, viemärien puhdistukset ja viemärihuollot hoituu vaivattomasti ja rautaisella ammattitaidolla aina kilpailukykyiseen hintaan!

Lataa opas viemärin sukituksesta

Perinteiseen viemäriremonttiin verrattuna sukitusmenetelmä on huomattavasti nopeampi, meluttomampi ja edullisempi tapa hoitaa kuntoon talon vanhat viemäriputket.

Maksuton kuntokartoitus kertoo, onko viemärin sukitus mahdollista

Viemäriputkien kuntoa on lähes mahdotonta arvioida ilman viemärikuvausta.

Lämpö-Vallin tarjoamassa viemäriputkiston maksuttomassa kuntokartoituksessa ammattilainen kuvaa viemäriputket asiaankuuluvalla laitteistolla. Viemärikuvaus toteutetaan erikoiskameralla varustetulla kaapelilla.

Kartoituksessa tarkistamme viemäriputkiston kunnon ja annamme arvion korjaustarpeesta. Tarvittaessa viemärin sukituksen hinta voidaan antaa erillisenä tarjouksena.

Viemärikuvaus kannattaa tehdä ajoissa, jotta vältytään ikäviltä yllätyksiltä

Viemärin kuvaus ei velvoita sinua viemärin sukituksen tai putkiremontin tilaamiseen. Ole yhteydessä ja tilaa meidät tekemään maksuton viemäriputkiston kuntokartoitus!

Tilaa maksuton kuntokartoitus

Missä kunnossa kotisi putket ovat?

Viemärin sukitus on kustannustehokkain tapa uudistaa viemärit!

Yli 40-vuotiaat viemäriputket kannattaa remontoida ennen vahingon syntymistä. Hyvin monessa talossa ja kiinteistössä ollaan jo jatkoajalla. Viemärin sukitus on usein kustannustehokkain ja vaivattomin tapa remontoida viemärit.

Kuvaamme veloituksetta ennen vuotta 1975 rakennettujen omakotitalojen viemärit. Kuntokartoitus ei velvoita viemärin sukituksen tai viemäriremontin tilaamiseen. Kartoituksessa tarkistamme putkiston kunnon kuvaamalla ja annamme oman arviomme korjaustarpeesta. Tarvittaessa annamme hintatarjouksen viemärin sukituksesta.

Varaa ilmainen kuntokartoitus oheisella lomakkeella!

Kysy minulta lisää!