Kaikki LVI-palvelut yhdestä osoitteesta!

Palvelemme kotisi LVI-remonteissa asiantuntevasti ja kustannustehokkaasti. Meiltä saat myös monipuoliset kokonaisurakoinnit kotiisi.

LVI-remontit ja kokonaisurakoinnit

Olemme LVI-alan rautainen ammattilainen. Teemme kotisi putkiremontit nopeasti ja ammattitaitoisesti. Meiltä saat luotettavan avun myös lämmitysasioihin; olipa kyseessä sitten maalämpö, kaukolämpö tai ilma-vesilämpöpumppu.

Teemme LVI-urakat kokonaisuutena alusta loppuun asti, aina LVI-suunnittelusta lopputarkastukseen asti. Meillä on KVV- ja IV-työnjohtopätevyydet.

LVI-remonttien lisäksi palvelemme tarvittaessa myös kotisi pintaremonteissa. Halutessasi remontoimme vaikka koko sauna- ja pesuhuonetilat aina paneeleita ja listoja myöten putkiremontin yhteydessä.

AAA-logo-2016-Lampo-Valli

Valitse sinua kiinnostava palvelu alta.

Valitse sinulle sopiva palvelumme

Kokonaisurakoinnit

Meiltä saat kaikki LVI-työt helposti ja luotettavasti yhdestä osoitteesta. Teemme LVI-urakat kaikenkattavasti aina suunnittelusta lopputarkastukseen asti.

» Kokonaisurakoinnit

Käyttövesiremontit

Teemme käyttövesiremontit sujuvasti avaimet käteen -palveluna. Pinta-asennuksena komposiittiputkilla remontti on valmis jopa kolmessa päivässä.

» Käyttövesiremontit

Lämpöverkkoremontit

Teemme lämpöverkkoremontit pinta-asennuksena komposiittiputkilla. Remontin yhteydessä uusimme tarvittaessa myös lämpöpatterit.

» Lämpöverkkoremontit

Lämmöntuottoremontit

Toteutamme ammattitaidolla ja toiveidenne mukaan nykyaikaiset lämmöntuottoremontit.

» Maalämpö » Ilma-vesilämpöpumput » Kaukolämpövaihtimet

Lataa opas viemärin sukituksesta

Perinteiseen viemäriremonttiin verrattuna sukitusmenetelmä on huomattavasti nopeampi, meluttomampi ja edullisempi tapa hoitaa kuntoon talon vanhat viemäriputket.

Jätä yhteydenottopyyntö!

Tarvitsetko LVI-remontillesi osaavaa tekijää tai haluatko tietää lisää palveluistamme? Jätä tietosi alla olevalla lomakkeella, niin otamme yhteyttä sinuun.