Kaikki LVI-palvelut yhdestä osoitteesta!

Palvelemme kotisi LVI-remonteissa asiantuntevasti ja kustannustehokkaasti. Meiltä saat myös monipuoliset kokonaisurakoinnit kotiisi.

LVI-remontit ja kokonaisurakoinnit

Olemme LVI-alan rautainen ammattilainen. Teemme kotisi putkiremontit nopeasti ja ammattitaitoisesti. Meiltä saat luotettavan avun myös lämmitysasioihin; olipa kyseessä sitten maalämpö, kaukolämpö tai ilma-vesilämpöpumppu.

Teemme LVI-urakat kokonaisuutena alusta loppuun asti, aina LVI-suunnittelusta lopputarkastukseen asti. Meillä on KVV- ja IV-työnjohtopätevyydet.

LVI-remonttien lisäksi palvelemme tarvittaessa myös kotisi pintaremonteissa. Halutessasi remontoimme vaikka koko sauna- ja pesuhuonetilat aina paneeleita ja listoja myöten putkiremontin yhteydessä.

 

Valitse sinua kiinnostava palvelu alta.

Valitse sinulle sopiva palvelumme

Kokonaisurakoinnit

Meiltä saat kaikki LVI-työt helposti ja luotettavasti yhdestä osoitteesta. Teemme LVI-urakat kaikenkattavasti aina suunnittelusta lopputarkastukseen asti.

» Kokonaisurakoinnit

Käyttövesiremontit

Teemme käyttövesiremontit sujuvasti avaimet käteen -palveluna. Pinta-asennuksena komposiittiputkilla remontti on valmis jopa kolmessa päivässä.

» Käyttövesiremontit

Lämpöverkkoremontit

Teemme lämpöverkkoremontit pinta-asennuksena komposiittiputkilla. Remontin yhteydessä uusimme tarvittaessa myös lämpöpatterit.

» Lämpöverkkoremontit

Kaukolämpövaihtimet

Kaukolämpövaihdin vaihtotöineen. Urakoimme kaukolämmön alajakokeskusten vaihdot suunnittelusta loppusäätöön. Meillä on kaukolämpötöihin pientalojen urakoitsijaoikeudet.

» Kaukolämpövaihtimet

Viemäriremontit

Uusimme talonne viemäriputket sukittamalla. Remontissa ei tarvitse rikkoa rakenteita ja menetelmä on huomattavasti edullisempi kuin perinteinen viemäriremontti.

» Viemäriremontit

Ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumppu asennettuna. Hinta 1600-2500 € asennuksineen. Huippulaadukkaat pumput - osaavat tekijät.

» Ilmalämpöpumput

Ilmanvaihtoremontit

Ilmanvaihtojärjestelmien asennukset kokonaispalveluna.

Ilmanvaihtokanavistojen puhdistukset kilpailukykyiseen hintaan.

» Ilmanvaihtoremontit

Aurinkosähkö

Aurinkosähköpaketit asennettuina.

Ryhdy sähköntuottajaksi!

» Aurinkosähkö

Maalämpö

Maalämpöjärjestelmät toimitamme kokonaispalveluna mitoituksesta loppusäätöön. Olemme apuna toimenpideluvan hakemisessa, toimitamme laitteiston, toteutamme lämmönlähteen ja teemme kaikki purku- ja asennustyöt.

» Maalämpö

Ilma-vesilämpöpumput

Monoblock vai Split?

Öljylämmityksen rinnalle vai korvaamaan koko lämmityslaitteistoa?

Kysy lisää - toimitamme ilma-vesilämpöpumput omakotitaloihin, rivitaloihin, toimistotiloihin ja tarvittaessa isompiinkin kiinteistöihin. Projektit toteutamme aina kokonaisurakoina.

» Ilma-vesilämpöpumput

Varaajan vaihto

Käyttövesivaraajien vaihdot edullisesti ja nopeasti. Jyväskylän talousalueella varaajan vaihto onnistuu parhaimmillaan 1-2 työpäivän kuluttua tilauksesta!

» Varaajan vaihto

Lataa opas viemärin sukituksesta

Perinteiseen viemäriremonttiin verrattuna sukitusmenetelmä on huomattavasti nopeampi, meluttomampi ja edullisempi tapa hoitaa kuntoon talon vanhat viemäriputket.