Jyväskylä

Jyväskylän talousalueella Lämpö-Valli Oy on toiminut vuodesta 2011 alkaen. Olemme toteuttaneet omakotitaloihin, rivitaloihin, toimistorakennuksiin ja teollisuuskiinteistöihin LVI-urakointia, lämpöpumppuasennuksia ja ilmanvaihtojärjestelmien saneerauksia. Omakotitalojen uudisrakentajille hoidamme lvi-suunnittelun, kvv-/iv -työnjohdon, vesi- ja viemärijärjestelmien asennukset, ilmanvaihtoasennukset, talon päälämmitysjärjestelmät asennustöineen, vesikalustustyöt ja muut tarpeelliset LVI-asioihin liittyvät työt mittauksineen ja säätöineen. Työskentelemme joka päivä ansaitaksemme asiakkaidemme luottamuksen.

Saneerausta tarvitseviin taloihin teemme käyttövesi-, lämpöverkko-, viemäri- ja ilmanvaihtoremontit, maalämpöasennukset, ilma-vesilämpöpumppujen asennukset sekä pienemmät LVI-asioihin liittyvät korjaustyöt ammattitaidolla ja hyvällä asenteella.

Yksi merkittävimmistä liiketoiminnan osa-alueista Jyväskylän talousalueella yrityksellemme on viemärin sukittaminen. Toteutamme putkien sukitus -remontit omalla kalustollamme, ja käytössämme on alan parhaat menetelmät ja asennustarvikkeet. Viemärisukitukset hoidetaan aina avaimet käteen -urakointina, ja remontti kestää omakotitalossa tyypillisesti 3-5 työpäivää.

Toimistomme sijaitsee Palokan Kirrissä osoitteessa Kirrintie 7, 40270 PALOKKA. Tervetuloa poikkeamaan vaikka vain kahville! Jos olemme paikalla, niin kahvipannu kuumenee varmasti ohikulkijalle.

 

Lataa opas viemärin sukituksesta

Perinteiseen viemäriremonttiin verrattuna sukitusmenetelmä on huomattavasti nopeampi, meluttomampi ja edullisempi tapa hoitaa kuntoon talon vanhat viemäriputket.