Ilma-vesilämpöpumput

Kartoitamme ammattitaidolla kotisi lämmitystarpeen ja mitoitamme sekä asennamme tarpeisiisi sopivan ilma-vesilämpöpumpun.

Ilma-vesilämpöpumput sopivat joka kohteeseen

Ilma-vesilämpöpumppu alentaa lämmityskustannuksia merkittävästi. Pumppu ottaa lämmitysenergiaa ulkoilmasta ja siirtää sen vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään.

Ilma-vesilämpöpumppu vaatii rinnalleen varalämmitysjärjestelmän, joka on täydelle lämmitystarpeelle mitoitettu. Varalämmitysjärjestelmää tarvitaan ainoastaan kovimmilla pakkasilla, muutoin IVLP soveltuu lämmitykseen ympärivuotisesti. Omakotitaloissa varalämmitysjärjestelmän roolia hoitaa yleensä laitteiston sisään rakennettu sähkövastus. Erillistä laitehankintaa ei siis tarvita. Varalämmitysjärjestelmänä voi toimia myös esimerkiksi öljykattila.

Ilma-vesilämpöpumppu voidaan asentaa kohteeseen kuin kohteeseen. Pumppu voidaan asentaa vanhan lämmitysjärjestelmän tilalle tai rinnalle. Jos tehdään rinnallekytkentä, niin käyttöveden tuotanto jätetään yleensä olemassa olevan lämmitysjärjestelmän hommaksi, ja ilma-vesilämpöpumppu kytketään pienentämään kiinteistön lämmityskuluja.

Asennukset ammattitaidolla

Kartoitamme aina juuri sinun kotiisi parhaan vaihtoehdon, joka valitaan lämmitettävän rakennuksen koon mukaan. Hoidamme asennukset ammattitaitoisesti alusta loppuun.

Täytä alla oleva yhteydenottolomake ja kysy lisää!

Lataa opas viemärin sukituksesta

Perinteiseen viemäriremonttiin verrattuna sukitusmenetelmä on huomattavasti nopeampi, meluttomampi ja edullisempi tapa hoitaa kuntoon talon vanhat viemäriputket.