Ilma-vesilämpöpumput

Kartoitamme ammattitaidolla kotisi lämmitystarpeen ja mitoitamme sekä asennamme tarpeisiisi sopivan ilma-vesilämpöpumpun.

Ilma-vesilämpöpumput sopivat joka kohteeseen

Ilma-vesilämpöpumppu alentaa lämmityskustannuksia merkittävästi. Pumppu ottaa lämmitysenergiaa ulkoilmasta ja siirtää sen vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään.

Ilma-vesilämpöpumppu vaatii rinnalleen varalämmitysjärjestelmän, joka on täydelle lämmitystarpeelle mitoitettu. Varalämmitysjärjestelmää tarvitaan ainoastaan kovimmilla pakkasilla, muutoin IVLP soveltuu lämmitykseen ympärivuotisesti.

Ilma-vesilämpöpumppu voidaan asentaa kohteeseen kuin kohteeseen. Pumppu voidaan asentaa myös vanhan lämmitysjärjestelmän tilalle tai rinnalle.

Asennukset ammattitaidolla

Kartoitamme aina juuri sinun kotiisi parhaan vaihtoehdon, joka valitaan lämmitettävän rakennuksen koon mukaan. Hoidamme asennukset ammattitaitoisesti alusta loppuun.

Täytä alla oleva yhteydenottolomake ja kysy lisää!

Jätä yhteydenottopyyntö!

Tarvitsetko LVI-remontillesi osaavaa tekijää tai haluatko tietää lisää palveluistamme? Jätä tietosi alla olevalla lomakkeella, niin otamme yhteyttä sinuun.

Lataa opas viemärin sukituksesta

Perinteiseen viemäriremonttiin verrattuna sukitusmenetelmä on huomattavasti nopeampi, meluttomampi ja edullisempi tapa hoitaa kuntoon talon vanhat viemäriputket.