Paras ilmalämpöpumppu 2024

3.6.2024 | Artikkelit

Ilmalämpöpumput ovat tehokas ja ympäristöystävällinen ratkaisu kodin lämmitykseen ja viilennykseen. Vuonna 2024 markkinoille on tullut useita uusia malleja, jotka tarjoavat entistä parempia ominaisuuksia ja tehokkuutta. Tässä artikkelissa esittelemme Lämpö-Vallin valinnat parhaiksi ilmalämpöpumpuiksi vuonna 2024. Näiden suositusten avulla voit löytää juuri sinulle sopivimman laitteen.

Paras ilmalämpöpumppu lämmitykseen ja viilennykseen

Toshiba Premium+

Toshiba Premium+ on valintamme parhaaksi ilmalämpöpumpuksi lämmitykseen ja viilennykseen. Tämä laite tarjoaa erinomaisen hyötysuhteen ja erittäin paljon tehoa, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan niin suurten kuin pientenkin tilojen lämmittämiseen ja viilentämiseen. Toshiba Premium+ -ilmalämpöpumpussa on automaattinen takkatoiminto, joka pitää kodin lämpötilan tasaisena myös takan käytön aikana. Lisäksi laitteella on kolmen vuoden täystakuu, joka antaa mielenrauhaa ja varmuutta laitteen pitkäaikaisesta toimivuudesta.

Mitsubishi LN

Mitsubishi LN tarjoaa parhaan hinta-laatusuhteen. Tämä ilmalämpöpumppu on varustettu Wi-Fi-yhteydellä vakiona, joten voit ohjata sitä kätevästi älypuhelimella tai tabletilla. Myös Mitsubishi LN:ssä on automaattinen takkatoiminto, joka varmistaa tasaisen lämpötilan kodissasi. Tämä laite yhdistää edullisen hinnan ja laadukkaat ominaisuudet, tehden siitä loistavan valinnan monenlaisiin tarpeisiin.

Panasonic NZ

Jos ilmalämpöpumpun hinta on kriteereistä painavin, on Panasonic NZ edullisin suosittelemamme vaihtoehto laitteista, jotka kykenevät viilennyksen lisäksi lämmitykseen energiatehokkaasti. Tämä malli tarjoaa Wi-Fi-yhteyden vakiona, mikä mahdollistaa laitteen etäohjauksen helposti. Panasonic NZ on erinomainen valinta, jos etsit edullista mutta luotettavaa ilmalämpöpumppua.

Paras ilmalämpöpumppu viilennykseen

Toshiba Seiya

Toshiba Seiya on paras valinta viilennykseen. Se sisältää itsepuhdistustoiminnon, joka varmistaa, että sisäyksikkö pysyy puhtaana myös pidempien käyttökatkojen aikana. Tämä ominaisuus estää hajuhaittojen syntymisen ja varmistaa miellyttävän sisäilman aina, kun laite käynnistetään uudelleen.

Panasonic TZ

Panasonic TZ on edullisin vaihtoehto viilennykseen. Tämä ilmalämpöpumppu on varustettu Wi-Fi-yhteydellä, joten sen etäohjaus on helppoa ja kätevää. Panasonic TZ on loistava valinta, jos etsit kustannustehokasta ratkaisua kodin viilennykseen.

Fujitsu General KMCC

Fujitsu General KMCC tarjoaa viiden vuoden takuun, mikä tekee siitä luotettavan ja pitkäikäisen valinnan. Tämä ilmalämpöpumppu on suunniteltu tarjoamaan tehokasta viilennystä, ja pitkä takuu varmistaa, että voit nauttia sen tarjoamasta mukavuudesta huoletta vuosien ajan.

Yhteenveto

Vastauksena siihen, mikä on paras ilmalämpöpumppu vuonna 2024, ei ole yksiselitteistä vastausta, sillä vastaukseen vaikuttaa vahvasti pumpun käyttötarve sekä kriteerit mitä ilmalämpöpumpulta vaaditaan – esimerkiksi, onko ilmalämpöpumpun avulla tarkoitus myös avustaa talon lämmityksessä viilentämisen lisäksi? Siksi valitsimmekin parhaat suositukset ilmalämpöpumpuksi eri käyttötarkoituksiin valmiiksi. 

Ilmalämpöpumpun valinnan tekeminen voi olla haastavaa, mutta suosituksemme auttavat löytämään juuri tarpeisiisi sopivan laitteen: Toshiba Premium+, Mitsubishi LN ja Panasonic NZ ovat erinomaisia valintoja, jos tarvitset laitteen sekä lämmitykseen että viilennykseen. Viilennykseen parhaita vaihtoehtoja ovat Toshiba Seiya, Panasonic TZ ja Fujitsu General KMCC. 

Autamme kartoittamaan taloosi sopivimman ilmalämpöpumpun ja kerromme lisää vaihtoehdoista – ota yhteyttä! 
Me Lämpö-Vallilla tarjoamme tarpeisiisi sopivan ilmalämpöpumpun asennettuna – pyrimme minimoimaan kaiken asennukseen ja valintaan laitettavan ajan ja vaivan asiakkaaltamme.

Lisää artikkeleita:

Ilmalämpöpumppu hinta – Mikä vaikuttaa ilmalämpöpumpun hintaan?

Ilmalämpöpumppu on houkutteleva vaihtoehto monille kiinteistönomistajille, jotka haluavat sekä säästää energiaa että parantaa kotinsa lämmitystehokkuutta. Ilmalämpöpumpun avulla voit tehokkaasti lämmittää ja viilentää kotiasi ympäri vuoden.  Tässä artikkelissa...

Ilma-vesilämpöpumppu hinta – mikä vaikuttaa hintaan?

Ilma-vesilämpöpumppu on houkutteleva vaihtoehto monille kiinteistönomistajille, jotka haluavat sekä säästää energiaa että vähentää lämmityskustannuksiaan. Kuitenkin, ennen kuin päätät investoida ilma-vesilämpöpumppuun, on tärkeää ymmärtää, että sen kokonaishinta...

Maalämpö hinta – maalämpöpumpun asennuksen kustannukset

Maalämpöön siirtyminen on houkutteleva vaihtoehto monille, jotka haluavat vähentää energiankulutustaan ja saavuttaa ympäristöystävällisemmän lämmitysratkaisun. Siksi maalämmön hinta mietityttää monia.  Kuitenkin, ennen kuin päätät investoida...

Lämmitys ilmalämpöpumpulla: Tehokas lisä kotisi lämmitykseen

Lämmitys ilmalämpöpumpulla on suosittu vaihtoehto monille suomalaisille talon omistajille, ja sen suosio jatkaa kasvuaan. Ilmalämpöpumput tarjoavat kätevän ja energiatehokkaan tavan tehostaa kotisi lämmitystä ja lisätä mukavuutta erityisesti kylminä talvikuukausina. Tässä artikkelissa tarkastelemme, miten ilmalämpöpumppu voi toimia tehokkaana lisänä lämmitysjärjestelmällesi.

Valmistaudu alkavaan lämmityskauteen uusimalla talosi lämmitysjärjestelmä

Kun kesä vaihtuu syksyksi ja talvi lähenee, on aika miettiä talosi lämmitysjärjestelmän kuntoa. Jotta voit varmistaa miellyttävän ja taloudellisen lämmityksen tulevana talvikautena, harkitse siirtymistä energiatehokkaaseen lämpöpumppuun ajoissa. Tässä artikkelissa tutustumme siihen, miksi lämpöpumppu voi olla loistava valinta, miten eri tyyppiset lämpöpumput toimivat ja mitä sinun tulisi tietää valmistautuessasi tulevaan lämmityskauteen.

Kodin viilennys – kuinka viilentää koti kesähelteillä?

Kodin viilennys tulee ajankohtaiseksi, kun kelit alkavat lämmetä ja sisäilman lämpötila kohoaa. Korkea huonelämpötila vaikuttaa oleellisesti sekä asumisviihtyvyyteen, työtehoon että terveyteen. Nukkuminen on hankalaa ja kuumuus tuo haasteita jaksamiseen ja yleiseen vireystilaan.

Kodin viilennys voidaan hoitaa tehokkaasti ja varsin edullisesti ilmalämpöpumpun avulla. Maalämpökohteissa kodin viilentäminen voidaan hoitaa kätevästi taas maaviileän avulla.

Mikä lämmitysjärjestelmä öljylämmityksen tilalle?

Energiakustannukset jatkavat kasvuaan, energiatehokkuusvaatimukset kiristyvät ja paine ympäristöä säästäviin lämmitysmuotoihin kasvaa entisestään. Öljylämmityksestä luopuminen on hyvin ajankohtaista vielä yli 130 000 suomalaisessa omakotitalossa, jotka lämpenevät...

Ilmalämpöpumpun asennus – näin se hoituu!

Ilmalämpöpumpun asennus onnistuu vaivattomasti täyden palvelun talosta! Ilmalämpöpumppu viilentää kesäisin, lämmittää talvisin ja parantaa oleellisesti sisäilman laatua. Se soveltuu monipuolisesti lähes kaikkiin rakennuksiin päälämmitysjärjestelmän tueksi ja on mainio...

Toimivatko maalämpö- ja ilma-vesilämpöpumppu pakkasella?

Näin talvi vaikuttaa lämpöpumppujen toimintaan Talven tullen kodin lämmityksen merkitys kasvaa. Pelkät villasukat ja lämmin viltti eivät riitä, vaan tarvitsemme toimivan lämmitysjärjestelmän. Yhä useampi valitseekin yhdeksi kodin lämmityslaitteeksi joko maalämpö- tai...